Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşımın evinde olacam canım, bu fırtına bizim gideceğimiz cadırıda alıp götürmesin:)
demokraside careler tükenmez bizde başka yere giderizkaydirigubbakcemile
ayneeen :) neysem gidip yatam gözlerim acıyo sabahın köründen beri ayaktayım bide bugün ayrı bi koşturmam vardı kızımın okulda gösterisi vardı uzaylı bilmem neleri olacaklarmış akşam kıyafetlerini hazırladım kartonlarla gecenin bi vaktine kadar sabah kalktım işe gittim sonra döndüm eve onun kıyafetlerini aldım okula götürdüm bu aradada bütün yağmuru yedim inş. hasta olmam yatıp dinleneyimde kendime geleyim hadi öptüm canım iyi geceler
he ya pisim bugun hava güzel sanırsam pastırma sıcakları bu oluyorgünaydııınn sakaryammm
bugün hava çook güsel.güneşlii bi hava var..içim açıldıı valla
hepimize güzl haftalarrr
slm fıstıkımgünaydınlarrrrr.evet güneşli birgün hava harika.kısmetsizim burdasın nasılsın bakem. kız beyaz sen ne zman işe başladın?.panterim artık dönmüşündür heral. h.g. çadır madır kalmadı siz gelene dek.yav söktüler çadırı. sözde aynı bahçe içinde yer değiştircekmiş.bakalım nolcek. kızlar bu hafta sonu oğlum geldi ilk kez izine.inş.bayramda da burda olacak.anam bi uzamış bana mı öylşe geldi ne.ama çooookkk özlemişim onu yavvv.
sanada günaydın nillcimm
hadi gözünaydın canım.özlemişsindir tabii.annelik işte.hayırlısıyla yapsın gelsin askerliğini inşallah.
bende iyiyim bugün hava güsel ya keyfim pek yerinde
oooooooooooooooooo kimleri görüyorumeltim eltim hoş gelmişinnngüünaaydıınlar sakaryam nasılsınız bakem,
eltim aynen bugünkü güneş benimde içimi açtı,acaip temizlik yapasım var ,
sonunda depresyonun kara bulutları dağılıo inş.
yeni gelen arkadaşlarımız var galba,herkeşler hoşgelmiş,
valla girmediim uzun zaman olmuş, geçmişi okuyamadn gördüklerime laf yetiştiriim hemen,
nillycim gözünaydın olsun,sağlıkla kavuşun inş.
beyaz yeni işin hayırlı olsun,
pantişim sende hoşgelmişin memlekete,hadin öpüorum hepinizi