Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin güzelim aramıza her zaman bekleriz biz hep buralardayız, genelde merkezdeyiz hepimiz ama sapancaya sanada gelirz :)))
ne gezentirik bi hatunum ben yaaa![]()
he sölemeyi unuttum benim ogluş karnım agrıyo diyip duruyordu bugun dr gittik yumurtalıklarını üşütmüşdedi antibiyotik ve agrı kesici verdi
dikkat edin ilerle büyük sorunlar yaratabilir dedi
günaydın sakaryammm
pantrim oğluşuna geçmiş olsun.ah bu çocuklar kendilerine hiç dikkat etmiyolar.sen istanbuldasın sanırsam..,
bugün burasıda acayip yağışlı.ve soğuk.benimde pek keyfim yok.üşüttüm sanırsam.sarınım yatmaya niyetim var bugün..
hepiciğinizi öpüyorumm
sorma canım o düşük bellli pantoolar güsel ama çocuklar kendini kollamayı beceremiyolar.bizim bi şansımız çıtçıtlı atletler..hayat kurtarıyo valla.saolasın pisim
hiç kollamıyorlar kendilerini bel hep acık şu düşük bel kotlat yok mu ahh ahhh
evet istanbuldayım yarın dönüyorum nasipse
nası evine yerleştinmi bitanem
sana da geçmiş olsun canımcım yat dinlen
roşumu merak ediyorum daha öncede sordum ama görmedin sanırım
hadi bende öperemyerimseniben
sorma canım o düşük bellli pantoolar güsel ama çocuklar kendini kollamayı beceremiyolar.bizim bi şansımız çıtçıtlı atletler..hayat kurtarıyo valla.
sağolasın canım.dinleniyorum valla bugün.yatıp yuvarlanıyorum.kızçem bi tarafta ben bi taraftan..
roşumu sormuşun daha önce dikkatimden kaçmış heralde.akşam ordaydık.bu aralar kafası dağınık.keyfi yok pek.
hade dönde gayfe içmee gel ..bende öperemm Şeniz
kıs allah iyiliğini versin ne güldüm.çıtlçıtlı hee:roflol::roflol:muhaha benım oglusa da mı alsam nappsam çıtçıtlı
dinelen bebegim ben eminönü nü dolandım geldim ucacam diye ödüm koptu bir fırtına bi yagmur anlatamam
roşum hala toparlanamadı demekk takmasın kafaya hic bisey ya
yarın dönüyorum ilk fırsatta gelmek istiyorum canımcım
saolasın nillym nasılsın canımcım
pisicim aynen burdada gök delinmiş gibi
beyaz maynakmısın nesin bu havada ne balık ekmegi
arkadaşımla bulusup kapalı mekanda kayfe sohbeti yaptık bırazda dolandık mısır carşısında bu fırtınaya ramen cok kalabalıktı be millet gezmeye ne kadar da meraklı:)
yarın kısmetse döncem 3 günlük tatilinde görüşürük artıkın çadıra neyim de gidebilirik:))
geziceeeem:))))))))))))))))))