Sakarya///54

küstümmm küstüm ne yaparsan yapp küstümmmm padişahın oğlu olsan
ee bi düşünürümmmm :p

heyaaa bizde burdayız
iis şükür
canommmm kızım ne zman yapcaz şu balık işini
beyaz nasılsın iş nasıl gidiyor

o dediğinden bende canom sanırım kurbandan sonraya kalacak bu bizim balık keyfi diyorumki cano kurbandan sonra bi akşam saat 7 le 10 arası bize zaman ayır eğlenek azcık kadın kadına hee tabi diğer katılmak isteyen hatunlarda kalabalık daha güzel olur önce bi balık ziyafeti sonra türkü evi:))

cerencim ev işi için mi yoksa bebişle de mi ilgilenecek?tam gün yarım gün bilelim aklımızda olsun..

Canım haftada iki yada üç defa gelecek duruma göre... Belli bir süre sonra zaten kendisi ayarlayacak bunu ben söylemicem....

Bebekim kreşe gidiyor canım biliyorsun gelen kadın sadece ev işi ile ilgilenecek.

Bu arada herkeslere Günaydın hanımlar nasılsınız....

Roşum :3: daha iyi olmana senin adına sevindim şekerim sana hala bir kahve borcum var hatırlatırım :1:

oooooooooooooooooo kimleri görüyorum:3:eltim eltim hoş gelmişinnn:46:
seni böyle görmek çok güsell.ha şöyle özüne dönnn biran öncee:12:
hoşbuldum cnmcıım:16:,inş,inş. tek dileim bi an önce atlatmak bugünleri,
özüme dönüüom ama yavaştan,dur kıs birden oomas başım dönüüü:27:
ii aaşamlar sakaryam
roşum hoşgelmişsin
hoşbuldum pantişim
iyi akşamlar hatun kişiler ohh ohh eski topraklarda gelmiş kısmetsizim roşum hoşgeldiniz beyaa sağolasınız iyi dilekleriniz için nilyymm canım benim hadi gözün aydın hep aklımdasın ya sana gelecem yaa seni alıp gezdirecem sen merak etme gülüm:)))
diğer hatun kişiler sizlerde keyifler nasıl?
hoşbuldum beyaaz:16:
Bu arada herkeslere Günaydın hanımlar nasılsınız....

Roşum :3: daha iyi olmana senin adına sevindim şekerim sana hala bir kahve borcum var hatırlatırım :1:

bende nasıl seviniorum bilsen cerenciim,zira çok karamsar günler geçirdim,
rabbime hamdolsun rahatlamaa başladım,
borcun borç ödeşiriz elbet bigün:23:

Back