Sakarya///54

Günaydın yine bir pazartesi günü iş başı yapan benim gibi bahtıkara arkadaşlarım..

Ve günaydın çocuklarını okula yollayan ebeveynlerr

Günaydın yine bir pazartesi günü iş başı yapan benim gibi bahtıkara arkadaşlarım..

Ve günaydın çocuklarını okula yollayan ebeveynlerr

bu günaydını üstüme alındım boşwer..ah erken kalkmak ah. unutmuşumda ne zor geliyor bu yaştan sonra..allah kolaylık versin çalışan hanımlara..

pantiş hoşgeldin cicim...tamam canım sölerim akrabalarıma..sizin iyi bakacağınızdan emin oldukları için verdiler zaten..pıncırına söle pekmez yapıyorum ..alırız demişti canım...Şeniz

slm sakaryam
haydeçim solerim bebegim
panter yarın istanbul yolcusu beyazzzz gacısı duydunmu
bak iiki akşam bulusmusuz:))

hepinize hayırlı geceler hatunlar şikayetlenmek gibi olmasın ama ilk defa bi işimde bu kadar erken kalkıyorum 6:30 da:((( kii ben sabah uykularını çoook severim:(((

beyazım dunden beri annmin ellerinde yine titreme başladı
bundan sebep bana yol göründü 2yada 3 gün kalcam sadece
bırak kalk be gülüm souçta sewdigin bi işi yapıyorsun

haydeçim pıncıra soledim fiyatını sordu
arkadaş çewresinede söyleyecekmiş pekmezi bebegim ya özelden yada telle bana bildir bebegim

beyazım dunden beri annmin ellerinde yine titreme başladı
bundan sebep bana yol göründü 2yada 3 gün kalcam sadece
bırak kalk be gülüm souçta sewdigin bi işi yapıyorsun

doğru söylüyosun gülüm allaha şükür şimdilik bi şikayetim yok aslına bakrsan erken kalkmak işimede geliyo kendimi daha iyi hissediyorum

he sölemeyi unuttum benim ogluş karnım agrıyo diyip duruyordu bugun dr gittik yumurtalıklarını üşütmüşdedi antibiyotik ve agrı kesici verdi
dikkat edin ilerle büyük sorunlar yaratabilir dedi

slm sakaryalılar şehrimi çok seviyorum buranın kokusu bile bir başka sapancalıyım sapancalı olan yokmu burda...

slm sakaryalılar şehrimi çok seviyorum buranın kokusu bile bir başka sapancalıyım sapancalı olan yokmu burda...

hoşgeldin güzelim aramıza her zaman bekleriz biz hep buralardayız, genelde merkezdeyiz hepimiz ama sapancaya sanada gelirz :)))
ne gezentirik bi hatunum ben yaaa:P

Back