malesef
Alalh rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah razı olsun canım sağolasın amin inş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef
Alalh rahmet eylesin mekanı cennet olsun
beyazım basın sagolsun canım
rabbım yakınlarına sabır wersın
bu arada yakın bi sürede panter bursa yolcu yine bilginize
türkü ewi mi yapcaz
balık mı yapcaz yapalım zaaaarrrrr
ben yarın bursaya gıdıyorum kısmetseeeboshayallersmile
nereye yine baaaaa kesin bişi oldu dmaaa
aaa bak bu hiç aklımda yoktusağolasın güzelim amin inş.:sinifsinif:
onu artık sen geldikten sonra yaparız bu aralar keyif falan kalmadı zaten bende:gitme:
hayırlısı ile git gel bakalım güzelce kafanı dağıt ama sakın uludağa çıkıp kayak yapıp beni buralarda çatlatmalmaz:
aaa bak bu hiç aklımda yoktu
ne güzel fikirler weriyon sen ööle![]()
adresi bilmiyon kilülülülülülüatlar gelirim bende ozaman haberin olsun![]()
adresi bilmiyon kilülülülülülü
beni orda yaban ellerde yalnız bırakacan gelirsem almıcan öylemii:sinifsinif:
alırsın alırsın sen kıyamazsın banaaaayerimseniben
slm hanımlar nasılsınız ?bugün ben hiç iyi değilim kötü bi haberle güne başladım çok ağladım çok üzüldüm annemin çok yakın bi arkadaşı benimde çok sevdiğim bi ablam göğüs kanseriydi daha 1 ay kadar olmuştu öğreneli dün ameliyet olup tek göğsü alınacaktı fakat ameliyattan sonra bi sorun oluşmuş ve malesef kendini kaybettik allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. annem cenazeye gitti bende çocuklar sebebiyle evde kaldım canım çok sıkkın(
kızlar selam nasılsınız?
Nasıl geçiyor yağmurlu ve soğuk sakarya günleri?
Biraz önce zeliş ile görüştüm hepinize selam söylememi iletti boynumda kalmasın diye geldim yazdım bilginiz olsun hanımlar....
Mandalinaaaa seni görüyorum aşağılarda nasılsın bacım bittimi evlilik izini başladınmı işe artık?
iyiyiz ceren54 sen nasılsın.mandalina sana da günaydınlar bu arada..
evet ceren bugün 3. günüm iş yerinde zeliş ne yapmış düğünü nasıl geçmiş herşey istediği gibi olmuşmu bizdende çok selam iletirsin