Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn cemi cümlemizin inşaallahhh:)gunaydınlar
haftanız guzel gecsın.................
ceren54 özelden mesaj yazamadım bana özelden yazarmısın
öncelikle merhaba,sakaryadan birebir görüşebildiğim tek insansınsınız,yabancı bir yerin endişesi ve korkusu nasıldır anlatamam,öncelikle ev meselesini sorayım,biz iki seçenek üzerinde düşünüyoruz serdivan yada bayturevleri,bizim için semtin temiz nezih güzel ve imkanları olması önemli tutacağımız evin yakınlarında da 3 yaşındaki oğlum için yine gerçekten kaliteli iyi bir kreş arıyorum,henüz adapazarına ziyaret imkanı bulamadık,sizden ricam bu konular hakkındaki fikir ve yorumlarınız,maddiyat bizim için önemli değil,mesele ailemizle yaşayacağımız güvenli nezih temiz bir yer,adapazarı hakkında herkes birşeyler söylüyor ama orada yaşamış değiller,kesinve daha güvenilir fikirleri sizden alabilirmiyim,doğa koleji kreşi nasıldır,rahatsız ettim kusura bakmayın,müsait bir zaman cevap yazarmısınız
ceren54 özelden mesaj yazamadım bana özelden yazarmısın
öncelikle merhaba,sakaryadan birebir görüşebildiğim tek insansınsınız,yabancı bir yerin endişesi ve korkusu nasıldır anlatamam,öncelikle ev meselesini sorayım,biz iki seçenek üzerinde düşünüyoruz serdivan yada bayturevleri,bizim için semtin temiz nezih güzel ve imkanları olması önemli tutacağımız evin yakınlarında da 3 yaşındaki oğlum için yine gerçekten kaliteli iyi bir kreş arıyorum,henüz adapazarına ziyaret imkanı bulamadık,sizden ricam bu konular hakkındaki fikir ve yorumlarınız,maddiyat bizim için önemli değil,mesele ailemizle yaşayacağımız güvenli nezih temiz bir yer,adapazarı hakkında herkes birşeyler söylüyor ama orada yaşamış değiller,kesinve daha güvenilir fikirleri sizden alabilirmiyim,doğa koleji kreşi nasıldır,rahatsız ettim kusura bakmayın,müsait bir zaman cevap yazarmısınız
hu hu ben geldim
haydeçççç anlatammı yawrimmmmolumunekankayizsmile
peki
haydeçime geçmiş olsuna gittigimizde bi tanıdıgı ile karşılaşmıştık onunda hera adında dişi k9wardı
rahmetli zeusumun ırkından
nsem herayı wermek istiyorlar haydeçim hber werdi
bu gece pıncırla hera ya bakmaya gittik haydeçimin eşi we oglu bize refakat ettiler sonada haydeçimde çay keyfi yaptık sonada geldik
teşekkür ederim haydeçim güer yüzün we sıcak sohbetin için
enişte pıncır için bişe dedimim diyiwerr saçları hariçç tabiii![]()
ohhh ohhh sefanız olsun keyifler yerinde anlaşılan hee panterim:))
haydeç ablacım sen nasılsın bakem??
ohhh ohhh sefanız olsun keyifler yerinde anlaşılan hee panterim:))
haydeç ablacım sen nasılsın bakem??
şu köpeği benmi alsam bizim komşulara inat:))))
neden vermek istiyorlarmış kiii??
canım benim geldiğiniz için ben teşekkür ederim... tanıdıkca anlarsın eşim hayatta kimse için konuşmaz..oda çok memnun oldu... yerimsenibensadece efendi bir çocuk dedi...ama ben şunu söylüyeyim efendi ve iyi kişilikli birine benziyor canım..rabbim mutlu etsin sizi...:Saruboceq:bu gece ben çok memnun oldum..peki pıncırın bizim için ni dedi söle bakemmm...CADIARZU
canımcım haywan bakmak fedakarlık istiyo boşwer sen köpişi şimdilik balıkla idare et:))şu köpeği benmi alsam bizim komşulara inat:))))
neden vermek istiyorlarmış kiii??
aaa bana nie demedin rahatsızlıgını haydeçim yaaaiyiyim fıstığım..sadece topuklarımda topuk dikeni va... onun dışında iyiyim ..sen nasılsın....Şeniz
haydeçim o gun beyazda wardı ya yawrimmmmmmha ha ha...komşularınla başın dertte sanırsam....
ya oğlu bakamıyormuş çocuk okuyor..kendileride ilgilenemiyorlar..pantişimlede tanıştılardı köpeklerden bahsetmişlerdi..pantişiminde hayvanları sevdiğini biliyorlar ondan onu tercih ettiler..sağolsunlar geldiler baktılar...alacaklar...
canımcım haywan bakmak fedakarlık istiyo boşwer sen köpişi şimdilik balıkla idare et:))
aaa bana nie demedin rahatsızlıgını haydeçim yaaa(((
haydeçim o gun beyazda wardı ya yawrimmmmmm
yarın gelipalcaz kısmetse canımcım
ay ne demek haydeçim madem memnun oldunuz tekrar geliriz dermişim:))))bizde çok mutlu olduk canım benim
haydeçim kafası çok dalgın bu ara pıncırın inan hera dan başka bişey konuşmadık ki
normalde dedikodu yapamaya bayılır:)))))))))
iyiyim fıstığım..sadece topuklarımda topuk dikeni va... onun dışında iyiyim ..sen nasılsın....Şeniz
]
he ya bebegim çok şükür
görmelisin halimi güller açtım yine:))))
ha ha ha...komşularınla başın dertte sanırsam....
ya oğlu bakamıyormuş çocuk okuyor..kendileride ilgilenemiyorlar..pantişimlede tanıştılardı köpeklerden bahsetmişlerdi..pantişiminde hayvanları sevdiğini biliyorlar ondan onu tercih ettiler..sağolsunlar geldiler baktılar...alacaklar...