Sakarya///54

balıkta yokki oğlumda o o bakıyo,süprizzzzzkablumbağlarımız var onlarada annem bakıyovereliniortak ben köpeği severim iyide bakarım ama ortam pek uygun değil işte yoksa balıkmış kablumbağmış bana göre değil bire bir temasta bulunabilmeliyim ben hayvanla buda kedi ve köpeklerde mümkün oluyo...CADIARZU

sağol beyazım ya evet oturduktan sonra ilk kalktığında çok sıkıntı veriyor hemn yürüyemiyorum tabanlarıma basamıyorum sonra açılınca sıkıntı kalmıyor..neyse hayırlısı olsun ...yazık ya aslında merkezde hayvan beslemek yasak sanırım artı cezası var...allah kolaylık versin sana...

ya okadar önemli değil canım benim bugün dr gittik tabanlık verdii onunda pek faydası olmuyormuş diye duydum bakalım.....ben içince anti depresanları herbişeyi karıştırıyom cicim..doğru beyaz da vardı yerimseniben...
hmm anladım bebegim piside de sanki o sorun wardı yanlış hatırlamıyorsam canımcım
cok geçmiş olsun
kariştir bebegim ben içmeden kariştirıiyorum:))

herzaman beklerim canım benim benim....seninle sohbet keyifli...Şeniz
seninlede bitanem seni sewiiiiim

çok çok geçmiş olsun çok acı veren bişeymiş oo yaa allah şifa versin ablam benneyaptımki

sevindim senin adına hayırlısı olsunsengözlerimebaksanab
ne demeye calısıyon kızzz:))))

sorma abla geçen seneden beri tavukları horozları bide camımın altındaki köpekleriyle uğraşıyorumalsanaalsanasmile zabıta falanda geldi ama kar etmediboshayallersmile bende diyorum alayım bitanede benim hayvanın kahrınıda biraz onlar çeksin ama seneye burdan çıkma ihtimalimiz var bide babam istemez o yüzden alamıyorum malesef bi köpek:1no2: çok isterdim aslında
takma beyazım ya en azından bak sewiyorsun köpişleri
gelip pabloyu sewwebilirsin canım benim
hataa benide sewebilirsinnaniknaniknaniknaniknaniknanik

sağol beyazım ya evet oturduktan sonra ilk kalktığında çok sıkıntı veriyor hemn yürüyemiyorum tabanlarıma basamıyorum sonra açılınca sıkıntı kalmıyor..neyse hayırlısı olsun ...yazık ya aslında merkezde hayvan beslemek yasak sanırım artı cezası var...allah kolaylık versin sana...

sağolsın ablacım sabrediyoz artık başkada bişey gelmiyo elimden bide hayvancağıza iyi baksalar oda yok gıcık şeylerkötükedihüso

ben seni severim panter sen yeterki iste yavrumsempatiksalakcinniaklinialirimsmile

sağolsın ablacım sabrediyoz artık başkada bişey gelmiyo elimden bide hayvancağıza iyi baksalar oda yok gıcık şeylerkötükedihüso

ben seni severim panter sen yeterki iste yavrumsempatiksalakcinniaklinialirimsmile

Şeniz:CüvCüv:sew beni beyazzzzŞeniz

canlar ben çıkıyorum..çoooook uykum geldi...sizleri seviyorum.. allaha emanet olun....ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ilk önce bi uyumam lazım uyuyayım uyanayım severem:))
hadi öptüm sizleri allah rahatlık versin...

iyigeceler05.gif

slm hanımlar nasılsınız ?bugün ben hiç iyi değilim kötü bi haberle güne başladım çok ağladım çok üzüldüm annemin çok yakın bi arkadaşı benimde çok sevdiğim bi ablam göğüs kanseriydi daha 1 ay kadar olmuştu öğreneli dün ameliyet olup tek göğsü alınacaktı fakat ameliyattan sonra bi sorun oluşmuş ve malesef kendini kaybettik allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. annem cenazeye gitti bende çocuklar sebebiyle evde kaldım canım çok sıkkın:((

ben hep istiyom:)
kedide kasap olmak istiyo ama istemekle olmuyo işte:))

malesef

slm hanımlar nasılsınız ?bugün ben hiç iyi değilim kötü bi haberle güne başladım çok ağladım çok üzüldüm annemin çok yakın bi arkadaşı benimde çok sevdiğim bi ablam göğüs kanseriydi daha 1 ay kadar olmuştu öğreneli dün ameliyet olup tek göğsü alınacaktı fakat ameliyattan sonra bi sorun oluşmuş ve malesef kendini kaybettik allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. annem cenazeye gitti bende çocuklar sebebiyle evde kaldım canım çok sıkkın:((

Alalh rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Back