Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam et arkadaşına da bizden sana ii baakmasın sonra şişko olup geliyon:))
zeliş iyi olmana düğünün istediğin gibi geçmesine sevindim Allah mutlu huzurlu ömür versin geçmiş olsun canım acil şifalar dikat et kendine ailen sonra sakarya hasta ettin kızımı demesin :)
ben geldim kızlar ablalarım kardeşlerim nasılsınız
düğünden sonra ilk kez girebildim. karasudayım artık okulada başladım bugün tadilat var okulda öğrenci az fırsat buldum girdim.
Kısaca anlatım düğün buruk olsada güzeldi yine sonuçta insan birkez evleniyo istediğim gibi oldu ama ağladım hep salya sümük bir gelin oldum ailemden ayrılmak çok zor geldi hala alışamadım kendimi kandırıyorum aklım hep kayseride ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum öyle işte ama evli olduğumu kabullenemedim hala bekarmışım gibi geliyo:)delikafadulden
zaman öyle geçiyo benim için öğlen okuldayım kalan günlerde mukfakta yemek yapmakla geçiyo düğünden sonrada hastalandım hiç kurtulamadım soğuk yeni bina kalriferde yanmıyo üşüttüm iyice halada öğleyim yine fırsat bulursam girerim kendinize iyi bakınna.s.
zeliş iyi olmana düğünün istediğin gibi geçmesine sevindim Allah mutlu huzurlu ömür versin geçmiş olsun canım acil şifalar dikat et kendine ailen sonra sakarya hasta ettin kızımı demesin :)
saol tatlım teşekkür ederim valla öyle karasu hasta etti beni resimlerimi yüklemeye çalıştım ama sayfaya yükleyemedim görmeniz için olmadı sen nasılsın evlilik nasıl gidiyo
amanda aman kimler gelmiş kimler canım benimmm yeni tazecik gelinim hoş gelmişsin sefalar getirmişsin balım yaaaa ne kadan sevindim seni gördüğüme varyaaa sempatiksalakcinni
canım üşütme dikkat et sıkı giyin aldanma buranın havasına hemde karasunun havasına hiç aldanma malum deniz havası çarpar güzelim yaaa alışana kadar biraz geçer ama alışıncada ısınırsın cancanım opuyorumnanaktan
oyyyyy resimlerine bayıldımm çok güzel bir gelin olmuşsun canım allah ir yastıkta kocatsın inşallah tamamına erdirsin güzelim.... Allah pişmanlık vermesin.
teşekkür ettim canım benim valla bende çok özledim çokta merak ediyordum ne oldu ne bitti diye hemen sizlerle paylaşım dedim ama buraya yükleyemedim resimleri profilimde albüm olarak yükleyebildim artık ordan düğün fotolarımıza bakarsınız kuzum.kalın giyiniyorum ama ben yine hastayım kurtulamadım bir türlü
Geldim baktım yazılanları okudum...
O kadar sadece....:1ninca:
canım yaaaa iyi etmişsin ben zatee görmüştüm ama burdan da tekrar bakarım
eh sen mikrobu kapmışsın artık canım o hastalığı yaşayacaksın öyle veya böyle....
Bundan sonra dikaktli ol en azından buraların havasına alışana kadar
alemsin yaaaa ilahiii
boşver
Karşılaşabildik en sonunda kuzu ya..
Nabersin.Ufaklık nasıl