ühü ühü bende ewdeyim bugun ayın 9u yapılır mı nan bana bu ühüüüüüüüüüüüüüüüü
bak satılık ruhta tam senlik beni bozar ama senle gidersek belki cesaret edebilirim izlemeyeeyvahedigeldismile
hayırdır dürtmedinmi birilerinisempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ühü ühü bende ewdeyim bugun ayın 9u yapılır mı nan bana bu ühüüüüüüüüüüüüüüüü
bak satılık ruhta tam senlik beni bozar ama senle gidersek belki cesaret edebilirim izlemeyeeyvahedigeldismile
hayırdır dürtmedinmi birilerinisempatiksalakcinni
naber bayaz gacısı sobanıza kawusmusunuz hadı hayırlı olsun
ben bu sabah sobamda ekmegimi kızarttım missss
canonun işine gelmiyordur belkşm cwp wermekkaydirigubbakcemile2
günaydın hatun kişiler ne diyonus bida deyin duymadım
dermişimmmmmmmmm
Nen ben size demedim mi siz ayarlayın uyabilirsem bende gelcem diye,,, hepinis kafayı yemişiniz![]()
hepinize iyi geceler arkadaşlar,ben ancak yanıtları bu saatte okuyabildim,epey yoğunluk vardı bizde
tüm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,evet ev ve kreş benim için sıkıntı,bilmeden sormadan soruştrmadan karar vermek şansa kalmış,verdiğiniz yanıtlar sayesinde biraz daha içim ferahladı,serdivan yada korukent baytur evlerinden bakacağım,oğlum 3 yaşında bakıcısı mükemmel bir insandı ve ayrılmak zor olucak bize,kreşin özel olması ve tam gün olması şart,çalışıyorum çünkü birde evime yakın olmalı,adapazarında yaşanan kreş skandalı ise özel bilgi kreşi,sanırım sizler duymadınız,
eğitim kadrosu,şartları olanakları iyi olan bir yer isti,yorum,doğa kolejinin de varmış buralar hakkında fikirlerinizi bekliyorum