Sakarya///54

ühü ühü bende ewdeyim bugun ayın 9u yapılır mı nan bana bu ühüüüüüüüüüüüüüüüü

bak satılık ruhta tam senlik beni bozar ama senle gidersek belki cesaret edebilirim izlemeyeeyvahedigeldismile
hayırdır dürtmedinmi birilerinisempatiksalakcinni

bak satılık ruhta tam senlik beni bozar ama senle gidersek belki cesaret edebilirim izlemeyeeyvahedigeldismile
hayırdır dürtmedinmi birilerinisempatiksalakcinni

gerilim anladıgım kadarı ile taamm giderikkaydirigubbakcemile
dürttümde maçı vardı ondan randewu iptal oldu kuzu lülülülülülü

şu canoyada ulaşamıyorum yaa deli oluyorum msne kapalı burda yazılanları ılgılamıyo kız canooo ne diyom kime diyom beeeen....

ben bu sabah sobamda ekmegimi kızarttım missss
canonun işine gelmiyordur belkşm cwp wermekkaydirigubbakcemile2

ben bu sabah sobamda ekmegimi kızarttım missss
canonun işine gelmiyordur belkşm cwp wermekkaydirigubbakcemile2

canım olumsuzda olsa bişey söylesin bizde ona göre gidelim onu bekliyoruz cümbür cemaat.....

aaaaa edit gelmiş:))) neyse konuya dönüyorum ama oda istiyodu türkü evine gelmek...

Son düzenleme:
kurtlar rahatsız ediyor sanırsam
ewt canooooooooooooooooo bişe de kızım allah allahguclubacismile

günaydın hatun kişiler ne diyonus bida deyin duymadım

dermişimmmmmmmmm:D
Nen ben size demedim mi siz ayarlayın uyabilirsem bende gelcem diye,,, hepinis kafayı yemişiniz:D

tünaydın sakaryam
hawa nasıl güzellll
canom ben üstüme alınıyommmmm yidim sanırım kafayı:1:

Ohhh ne güzel ya planları yapın gezin tozun
Hiçte haber vermeyin bakalım....
Zaten biz aranızda yeniyiz ya pek kabul görmüyoz
Aşkolsun yaniiii...

hepinize iyi geceler arkadaşlar,ben ancak yanıtları bu saatte okuyabildim,epey yoğunluk vardı bizde
tüm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,evet ev ve kreş benim için sıkıntı,bilmeden sormadan soruştrmadan karar vermek şansa kalmış,verdiğiniz yanıtlar sayesinde biraz daha içim ferahladı,serdivan yada korukent baytur evlerinden bakacağım,oğlum 3 yaşında bakıcısı mükemmel bir insandı ve ayrılmak zor olucak bize,kreşin özel olması ve tam gün olması şart,çalışıyorum çünkü birde evime yakın olmalı,adapazarında yaşanan kreş skandalı ise özel bilgi kreşi,sanırım sizler duymadınız,
eğitim kadrosu,şartları olanakları iyi olan bir yer isti,yorum,doğa kolejinin de varmış buralar hakkında fikirlerinizi bekliyorum

Serdivan da tutarsınız evi dediğim yer sizin için uygun olur hem tam gün 09:00 - 18:00 arası ama yaş gruplarını tam bilmiyom. Karar verirseniz gidip görüşür ve gezersiniz...
Hayırlısı...

:3: :3: :3: :3: :3:

oohh tabi yaaa iş yok güç yok vakit çok maşallah ne diyelim
gezin tozun eğlenin gönlünüzce
Bir daha böyle fırsatlar ele geçmeyebilir :1: :1:

Back