Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii akşamlar kıslar,
saat 1i geçe buluşmadaydım,1 saatten biraz fazla oturduk eltimle,
kısları bırakıp erken ayrılmak zorunda kaldık,ikimizinde kendimize göre programı vardı,
gülse abla ,denef ve haydeçimizin arkadaşıyla tanıştık,tıpkı haydeç ablamız gibi sıcakkanlı ,güleryüzlüydüler pek sevdim kendileriniŞeniz
yok canım henüz yapmadım 14 gün daha tatildeyim :)
kaçın kaçın heyalet vaaa![]()
haydecim cok guzel bır gundu :lepi:bu bulusmayı ayarladıgın ıcın sana sonsuz teşekkür Şeniz
sozumu tutuyorum we yazıyorum
resımler ıcın sızden haber beklıyorum ok dedıgınız an eklıyecegım bu arada kardesıne we ozellıkle ablana bayıldım soylemeden gecemıycemmmmmopuyorumnanaktan
pıncır hakkında
ne dedıler bana deyıwerırsın sona bilmiyorumkismile
meral abla nerden bınecegını solemedı once yanlıslıkla camılı arabalarının oraya goturduk sonada
karaman duragının oraya bıraktık
guzel bı gundu kendı adıma teşekkürü borc bilirim alkisalkisalkis
bu arada kısmetsız kayfeye gelcezzzzzzz randewumu alalım[SIZE=""]
[/SIZE]
iyi akşamlar kızlar çok hareketli ve çok güzel bi gün geçirdim ben bugün bundada sizlerin payı oldukça yüksek hepinize özelliklede haydeç ablama çok tşk ederim ayrıca gülse ablam ve yeni üyemizlede tanıştığıma çok memnun oldum o şen kahkahaları hala kulağımda:)ve denefcim sende harikaydın hoş sohbetinle ortamı şenlendirdin rabbim gönlündekini en yakın zamanda nasip etsin sana...
az önce elif ablayla konuştum 6 aydır yetkili değilmiş kk ile ama şöyle bi açıklama yaptı basılan resimler silinmicekmiş artık yalnız kk logosu ile etiklerseniz çalınmasını bi nebzede olsa engellemiş olursunuz dedi ..
hadi iyi akşamlar öpüldünüz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15369396#post15369396
bulusmaya buyurmazmısınızsengözlerimebaksanab
gülüm ben aksam haydec ile konustum baglantının yawas oldugunu we hata werdıgını soyledı ben ozelden msn mı gonderıyorum sen resımlerı yolla ben hallederım canım alperenıde mucurukla benım ıcınyerimsenibenselam sakaryammmmopuyorumnanaktan
panterim ben resimleri denefe yolladım dün gece ama malum onlar misafir belki zamanı olmamıştır msnen yok bende olsa sana da yollardım oradan buraya koymayı beceremiyorum birde sorun var sanırım ikidebir hata yiyor site bende
bızde warbende resim neyn yok Hıhhhh
ewt kuzu superdıkaydirigubbakcemile5selam hanımlar buluşma süper geçmiş gördüğüm kadarıyla
selam hatunlar
dünkü buluşma az oldu bizim için malum ev taşıma işleri..
haydeç ablam gülse ablamda denefte senin gibi çok tatlılar..teşekkür ederiz geldikleri için..
teyzemden kaçak giriş yapıyorum.sanırım uzun bi müddet gelemiyeceğim.bizim oralarda bağlantılarda sorun varmış.hepiciğinizi öpüyorum
kıslar nabersiniz,
geçmişi okumaa uğraşamıcam şimdi,
boynumun sol tarafı tamamen tutuk,tüm vücudum ağrıyo,dün aslında önemsiz bişee üzüldüm,
gündeydim arkadaşla konuşurken ayağa kalktım ki yer ayağımın altından kaydı sanki dünyam karardı ve ben küüt yerde,
sinir krizi gibi bişedi heralde,bugün halaa etkisi üstümdemirmirmirmir
Selamlar herkese.
Selam boşverciğim nabersin görünmüyorsun sende yoğunsun sanırsam
kıslar nabersiniz,
geçmişi okumaa uğraşamıcam şimdi,
boynumun sol tarafı tamamen tutuk,tüm vücudum ağrıyo,dün aslında önemsiz bişee üzüldüm,
gündeydim arkadaşla konuşurken ayağa kalktım ki yer ayağımın altından kaydı sanki dünyam karardı ve ben küüt yerde,
sinir krizi gibi bişedi heralde,bugün halaa etkisi üstümdemirmirmirmir
heyalet deeel alsanaalsanasmile
efsane geı döndü bi keremşakkıdı[SIZE=""]
[/SIZE]