Sakarya///54

iyi akşamlar kızlar çok hareketli ve çok güzel bi gün geçirdim ben bugün bundada sizlerin payı oldukça yüksek hepinize özelliklede haydeç ablama çok tşk ederim ayrıca gülse ablam ve yeni üyemizlede tanıştığıma çok memnun oldum o şen kahkahaları hala kulağımda:)ve denefcim sende harikaydın hoş sohbetinle ortamı şenlendirdin rabbim gönlündekini en yakın zamanda nasip etsin sana...

az önce elif ablayla konuştum 6 aydır yetkili değilmiş kk ile ama şöyle bi açıklama yaptı basılan resimler silinmicekmiş artık yalnız kk logosu ile etiklerseniz çalınmasını bi nebzede olsa engellemiş olursunuz dedi ..
hadi iyi akşamlar öpüldünüz..

ii geceler sakaryam
beyaz senden alıntı yapmadım alıntılı yazdıgımda tuhaf harfler cıkıyor diye
ben bendeki resimleri kk logosunu ayarladım zaten
haydecim
we myhope artık hangınız gorurse
haydec sizde resim programı yoksa resimleri bana yollayın ozelden ben halleder resimleri eklerim

ii akşamlar kıslar,:3:
saat 1i geçe buluşmadaydım,1 saatten biraz fazla oturduk eltimle,
kısları bırakıp erken ayrılmak zorunda kaldık,ikimizinde kendimize göre programı vardı,
gülse abla ,denef ve haydeçimizin arkadaşıyla tanıştık,tıpkı haydeç ablamız gibi sıcakkanlı ,güleryüzlüydüler pek sevdim kendileriniŞeniz

kkıısss roşum eltingille azcık kalmışsınız buluşmad anacım yaaa yettimi
işleri erteleyivereydin ya gülüm...

Ohhhh sefanız olsun valla canım :teytey: :teytey:

yok canım henüz yapmadım 14 gün daha tatildeyim :)

woowww süpper tadını çıkar öyleyse şekercim keyfine bak opuyorumnanaktan

kaçın kaçın heyalet vaaa:emir_bebek:

:1: :1: :1:
çatlak gacı sempatiksalakcinni

haydecim cok guzel bır gundu :lepi:bu bulusmayı ayarladıgın ıcın sana sonsuz teşekkür Şeniz
sozumu tutuyorum we yazıyorum :kahve:
resımler ıcın sızden haber beklıyorum ok dedıgınız an eklıyecegım bu arada kardesıne we ozellıkle ablana bayıldım soylemeden gecemıycemmmmmopuyorumnanaktan
pıncır hakkında
ne dedıler bana deyıwerırsın sona bilmiyorumkismile
meral abla nerden bınecegını solemedı once yanlıslıkla camılı arabalarının oraya goturduk sonada kaydirigubbakcemile4
karaman duragının oraya bıraktıkkaydirigubbakcemile4
guzel bı gundu kendı adıma teşekkürü borc bilirim alkisalkisalkis
bu arada kısmetsız kayfeye gelcezzzzzzz randewumu alalım:3:[SIZE=""]

[/SIZE]

oooo panter gelmiş uzun zamandır yoktun ortalıklarda güzelim hoşgelmişsin nasılsın
allah muhabbetinizi arttırsın inşallah daha güzel buluşmalaranıza şahit oluruz umarım...

iyi akşamlar kızlar çok hareketli ve çok güzel bi gün geçirdim ben bugün bundada sizlerin payı oldukça yüksek hepinize özelliklede haydeç ablama çok tşk ederim ayrıca gülse ablam ve yeni üyemizlede tanıştığıma çok memnun oldum o şen kahkahaları hala kulağımda:)ve denefcim sende harikaydın hoş sohbetinle ortamı şenlendirdin rabbim gönlündekini en yakın zamanda nasip etsin sana...

az önce elif ablayla konuştum 6 aydır yetkili değilmiş kk ile ama şöyle bi açıklama yaptı basılan resimler silinmicekmiş artık yalnız kk logosu ile etiklerseniz çalınmasını bi nebzede olsa engellemiş olursunuz dedi ..
hadi iyi akşamlar öpüldünüz..

Valla sefanız olsun beyazım toprağım ne diyelim allah daim etsin arkadaşlığınızı hoş sohbetlerinizi maşallah :nazar: :nazar:

buluşmaya buyurdum ve hepsine bayıldım süppeeerrrrrrrrr :lepi: :lepi: :lepi:

hoşbulduk ceren
teşekkür ederiz bulusuruz sizlerede haber ederiz
haydecim tunaydın:tomato:

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
panterim ben resimleri denefe yolladım dün gece ama malum onlar misafir belki zamanı olmamıştır msnen yok bende olsa sana da yollardım oradan buraya koymayı beceremiyorum birde sorun var sanırım ikidebir hata yiyor site bende

selam hatunlar
dünkü buluşma az oldu bizim için malum ev taşıma işleri..
haydeç ablam gülse ablamda denefte senin gibi çok tatlılar..teşekkür ederiz geldikleri için..
teyzemden kaçak giriş yapıyorum.sanırım uzun bi müddet gelemiyeceğim.bizim oralarda bağlantılarda sorun varmış.hepiciğinizi öpüyorum

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
panterim ben resimleri denefe yolladım dün gece ama malum onlar misafir belki zamanı olmamıştır msnen yok bende olsa sana da yollardım oradan buraya koymayı beceremiyorum birde sorun var sanırım ikidebir hata yiyor site bende
gülüm ben aksam haydec ile konustum baglantının yawas oldugunu we hata werdıgını soyledı ben ozelden msn mı gonderıyorum sen resımlerı yolla ben hallederım canım alperenıde mucurukla benım ıcınyerimseniben
bende resim neyn yok Hıhhhh
bızde war :3:hep sende olcak degıl ya cano gacısızemuszemus
selam hanımlar buluşma süper geçmiş gördüğüm kadarıyla
ewt kuzu superdıkaydirigubbakcemile5
selam hatunlar
dünkü buluşma az oldu bizim için malum ev taşıma işleri..
haydeç ablam gülse ablamda denefte senin gibi çok tatlılar..teşekkür ederiz geldikleri için..
teyzemden kaçak giriş yapıyorum.sanırım uzun bi müddet gelemiyeceğim.bizim oralarda bağlantılarda sorun varmış.hepiciğinizi öpüyorum

pisim en kısa zamanda sorun hallolur donersın insallahopuyorumnanaktan

iyi geceler hanımlar istanbullardan sesleniyorum size kadeşimin evindeyim neti var şükür geçte olsa ondan fırsat bulup girdim:=)

çok özlemişim istanbulu yaa bildiğiniz gibi değil ilk hemen bi eminönü balık ekemek sultan ahmet beyazıt turu yaptık bileolumunekankayizsmile dolu dolu 1 haftalık programım var fırsat buldukça gezip gördüğüm yerleride sizlere aktarırımbuyrunnnnnnnnn
şimdi buluşma resimlerine uçuyorum sonrada yatağa öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

kıslar nabersiniz,
geçmişi okumaa uğraşamıcam şimdi,
boynumun sol tarafı tamamen tutuk,tüm vücudum ağrıyo,dün aslında önemsiz bişee üzüldüm,
gündeydim arkadaşla konuşurken ayağa kalktım ki yer ayağımın altından kaydı sanki dünyam karardı ve ben küüt yerde,
sinir krizi gibi bişedi heralde,bugün halaa etkisi üstümdemirmirmirmir

kıslar nabersiniz,
boynumun sol tarafı tamamen tutuk,tüm vücudum ağrıyo,dün aslında önemsiz bişee üzüldüm,
gündeydim arkadaşla konuşurken ayağa kalktım ki yer ayağımın altından kaydı sanki dünyam karardı ve ben küüt yerde,

canım roşum çok çok geçmiş olsun hay allah ya çok kötü olmuş bu inşallah bir daha yaşamazsın böyle bişi bak ben sana didim o kadan demi her birşeyi takma kafana deyiii ama nerde dinleyen yokki illa sakalmı bırakalım lafımız dinlensin diye böyle içine ata ata kafaya taka taka hiç olmadık bir anda pat diye çıkıverir işte sanki senin canındn kıymetli herşey....
Neyse toparla kendini biran önce bir dahada bu kadan stres yapma kendine nütfen...

Daha biz sennen oturup kayfe içicez applaaaa :kahve: :kahve:

Selamlar herkese.

Selam boşverciğim nabersin görünmüyorsun sende yoğunsun sanırsam

kıslar nabersiniz,

Roşum ne olmuş öyle sana anam üzülmeye değer mi ya sana sen lazımsın
Aman dikkat et...
Geçen pazar Sevda ile seni andık. Bu sene sizin çocuklar farklı okulda imiş ama...

roşuma geçmiş olsunlar ...
kısa kısa takip edebiliyorum
boşver boşverrr:)
beyaz istanbulamı gittii vay be hepimizin yerine geziyo hatun hee

Back