Zamanla onada alışır
hedefi öğretmenlik değil canım..bankacılık istiyor..önünde daha çok uzun yol var..yüksek lisans yapmak istiyor..bakalım yaşayıp göreceğiz....:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla onada alışır
hedefi öğretmenlik değil canım..bankacılık istiyor..önünde daha çok uzun yol var..yüksek lisans yapmak istiyor..bakalım yaşayıp göreceğiz....:Saruboceq:
İnşallah idealindeki mesleği yapar.
Oh sohpet muhabbet güzelmiş..
İyi akşamlar kızlarr
kimi dürtcen söle hele...bilmiyorumkismile
ben kimseyi dürtmicem hani roşuma dürtülmekte iyi gelmiyomuş yaa pazartesi topluca bi dürteriz hoş sohbet falan iyi gelir diyorum
seni dürterim hiç merak etme mıncıklarım azcık olaaarmııı:))
olur tabi ...canım ya kıyamam Şenizçalışan için çok zor allah kolaylık versin boşwere..Şeniz
kesinlikle ablacım bilmezmiyim aaahhh ahhh allahım hem kolaylık hem sabır versin
senin kızın okul işi ne oldu..öğretmen verdilermi...
hala belli olmadı pazartesi aramalarını bekliyorum ne olacak halimiz hiç bilmiyorum
yoğunluğun bizden fazla olmasına rağmen,ii idare ediyosun yine maş.bazen böyle afakanlar geliyor bana boşnam..ne yaparsın evdekilerde idare ede ede bi hal oldular cicim..kızçelerim den allah razı olsun onlar olmasa yanmıştım zaten..artık tubi işe başladı tuçe de okul dersane..bana faydaları yok..aman hayatlarını kurtarsınlarda bana iş yapmasalarda olur...aynen canım yaşıcak kadar yapıyorum bende...
ben kimseyi dürtmicem hani roşuma dürtülmekte iyi gelmiyomuş yaa pazartesi topluca bi dürteriz hoş sohbet falan iyi gelir diyorum
yok ben almiim beyaz,kendi kendimi dürtmem lazım bu ara,başakası yapaasa ters etki yapabiliiaklinialirimsmile