Sakarya///54

ben gelene kadar haydec cewap wemıs carsamba pazar ızınlı haberın olsun cano gacısı

kıslar nabersiniz,
geçmişi okumaa uğraşamıcam şimdi,
boynumun sol tarafı tamamen tutuk,tüm vücudum ağrıyo,dün aslında önemsiz bişee üzüldüm,
gündeydim arkadaşla konuşurken ayağa kalktım ki yer ayağımın altından kaydı sanki dünyam karardı ve ben küüt yerde,
sinir krizi gibi bişedi heralde,bugün halaa etkisi üstümdemirmirmirmir

çok geçmiş olsun güzelim umarım ihmal etmez ve dediğin gibi bir an önce dr.a gidersin oldukça ciddileşti senin durum biz nedesek boş rabbim acil şifa versin gerçekten çok üzüldümbenneyaptımki

Selamlar herkese

Beyazım gez dağıt kafanı biraz.

Roşum geçmiş olsun.

geziyom geziyom gezmezmiyim o kadarki gecenin 12 lerinde yağmura yakalandıkkafamçokkarıştıcazuttum anlıcanız:1:kardeşim diyo benide yoldan çıkardın yaaa ben bu saatlerde kuzu gibi yatağımda yatardımmirmirmirmir

roşuma geçmiş olsunlar ...
kısa kısa takip edebiliyorum
boşver boşverrr:)
beyaz istanbulamı gittii vay be hepimizin yerine geziyo hatun hee
aynen şekerimolumunekankayizsmile

hanımlar yarın sabah yola çıkıyoruz rizeye gidiyoruz bir hafta sonra gelecem oralardan isteği olan varmı

hayırlı yolculuklar güzelim selametle gi tgel:a015:

hayırlı geceler allah rahatlık versin hepinize opuyorumnanaktan
offff çok yoruldum bugün ama yinede sizlere bi bakmadanda edemedim diyorum bağımlılk yaptınız bana boshayallersmile
pantişim arkadaşlarınla çarşamba yapmışsın ne güzel bende bugün burda bi çarşamba yaptım başım beynim döndü nerden girdim nerden çıktım anlamadım ne büyükmüş umutmuşum vallakafamçokkarıştı birde gördüğüm cicilerin rehavetine kapılınca hepten kendimden geçtim tabiiidelikafadulden allahtan çabuk toparladım kafayı yoksa dönüş parama kadar harcama tehlikesiyle karşı karşıya idim hanım hanımcık bi çanta alıp çıktım suç mahal yerindenkaydirigubbakcemile4 ordan esenlerdeki kankama gittim yeni bebişi olmuş allah nazarlardan saklasın çok şirin bişeye akşama kadar orda takıldıktan sonra kardeşim geldi eyüp sulatan pier loti ve ilk defa teleferik yaptık heyecan vericiydi iştye bire geliyodu evdeydik ve dediğim gibi bi yağmur oda tuz biber oldu neyse berekettir yağsınşakkıdıbenden havadisler bugünde bu kadar beni merak etmeyin ben gayet iyimsempatiksalakcinni

kızlar günaydın
bugün teyzemin yanına geldim sabahtan..
bi bakınem dedim ne var ne yok.
önce eltişimden başliim.kızz ne oldu sana bölee.herşeyleri bukadar dert etme kendine:teselli:.bırak kim ne isterse yapsın.bak sana bişey olsa nolcek..çoluk çocuğunu kim düşüncek.önce kendinle aileni düşüncen .diğerleri dışarda kalsın bırak..bak bende bekliyodum cuma gelcen diye...
pantercim teşkür ederük resimler çok güzel olmuş şeker.
beyazda istanbul fatihi olmuş he..
haydeç ablam allah kavuştursun deyim.uzaklık zor ama allah sağlık versin önce..
ben anca bööle arada uğrayabilicem sanırsam.çünküm bizim oralarda bağlantılar eksikmiş.baakalım ne zaman yapılır acep..
hepiniz kendinize dikkat olun.hepiciğiniz öpereemmŞeniz

takmayın bişi kafaya yaa bakın ben takıyomuyum :p
çok şanslısın canom,bi förmülü vaa mı bunun nasıl beceriyosun:utangac:
çok geçmiş olsun güzelim umarım ihmal etmez ve dediğin gibi bir an önce dr.a gidersin oldukça ciddileşti senin durum biz nedesek boş rabbim acil şifa versin gerçekten çok üzüldümbenneyaptımki:
saolasın beyazcım:Saruboceq:
kızlar günaydın
bugün teyzemin yanına geldim sabahtan..
bi bakınem dedim ne var ne yok.
önce eltişimden başliim.kızz ne oldu sana bölee.herşeyleri bukadar dert etme kendine:teselli:.bırak kim ne isterse yapsın.bak sana bişey olsa nolcek..çoluk çocuğunu kim düşüncek.önce kendinle aileni düşüncen .diğerleri dışarda kalsın bırak..bak bende bekliyodum cuma gelcen diye...
pantercim teşkür ederük resimler çok güzel olmuş şeker.
beyazda istanbul fatihi olmuş he..
haydeç ablam allah kavuştursun deyim.uzaklık zor ama allah sağlık versin önce..
ben anca bööle arada uğrayabilicem sanırsam.çünküm bizim oralarda bağlantılar eksikmiş.baakalım ne zaman yapılır acep..
hepiniz kendinize dikkat olun.hepiciğiniz öpereemmŞeniz

oof eltim sorma,beni biliyosun elimde deil işte,
gereksiz insanlara gereğinden fazla deer veriyorum,
sonada böle tepik alsanaalsanasmile
ramazanda anlatmıştım sana durumu aslında,işte o olay beni bu noktaya getirdi,
hesabını mahşerde sorcam, anladım ki başedemicem,hiç kimse beni bu hale sokmadı bu
güne kadar,hiç bişe eskisi gibi olmıyacak bundan sonaguclubacismile

roşum içime atıyom depo ediyom bigün format çekces nasııı osa:)
Pantiş bu kıs sankim adını değişti ben bahar diye hatırlıyom:Dneysem zaten bugün prş ama gidemiyom cumaya kaldık:)

ne baharı be bı tarafından uydurma:)
kuafor emıne kaşcı elwan
orada bahar yok kımle karıstırdın aceppp
tabıı yas kemale erdı normaldır:))

iwet iwet
bıgun balık yemek bulusmamız gerek su beyaz gelsınde bı balık keyfı yapalım hemı

Oooo panter gelmiş sohber gırla gidiyor ne güsellll valla allahh muhabettinizini ballandırsın :roflol:

kımsenın tadı yok zatı sekıl a b c dıye lıste uzar gıder
bu zewk meselesı senın sewdıgını ben sewmem benım sewdıgımı sen sewmezsın kuzu

eski tadı olamayanların listesinimi çıkarcakmışızzz hmmmmmmmmmmmm:)
adet öncesi gerginlik halindeyim olmıcam ama yinede o haldeyim hadin kafga çıkaralım:D
balık ii fikir kaç gündür balık diyom diyom bbi yiyemedim yaaa

Back