Sakarya///54

Selamlar herkese

Beyazım gez dağıt kafanı biraz.

Roşum geçmiş olsun.
saolasın...
canım roşum çok çok geçmiş olsun hay allah ya çok kötü olmuş bu inşallah bir daha yaşamazsın böyle bişi bak ben sana didim o kadan demi her birşeyi takma kafana deyiii ama nerde dinleyen yokki illa sakalmı bırakalım lafımız dinlensin diye böyle içine ata ata kafaya taka taka hiç olmadık bir anda pat diye çıkıverir işte sanki senin canındn kıymetli herşey....
Neyse toparla kendini biran önce bir dahada bu kadan stres yapma kendine nütfen...
ah be cerenim her bişeyin bilincindeim ama,elimde olsa bunlara yol açarmıyım demi,
cnmın kıymetini bilmiorum hep erteliorum,yok artık kararlıyım pisikolocik yardım alıcamboshayallersmile
Roşum ne olmuş öyle sana anam üzülmeye değer mi ya sana sen lazımsın
Aman dikkat et...
Geçen pazar Sevda ile seni andık. Bu sene sizin çocuklar farklı okulda imiş ama...
aah be şengülüm bilmezmiyim,gel gör ki elimden bişe gelmio artık,
dimek sevdala beni andınız,umarım ii anılıyorumdur,
çocuklarımızın aynı okulda ,sınıfları ayrıldı cnm,
çocuklardan çok biz üzüldük ayrıldıklarına ama bizler için engel deil,görüşmee devam dioruzkaydirigubbakcemile5
roşuma geçmiş olsunlar ...
kısa kısa takip edebiliyorum
boşver boşverrr:)
beyaz istanbulamı gittii vay be hepimizin yerine geziyo hatun hee
saolasın canoom

kıslar nabersiniz,
geçmişi okumaa uğraşamıcam şimdi,
boynumun sol tarafı tamamen tutuk,tüm vücudum ağrıyo,dün aslında önemsiz bişee üzüldüm,
gündeydim arkadaşla konuşurken ayağa kalktım ki yer ayağımın altından kaydı sanki dünyam karardı ve ben küüt yerde,
sinir krizi gibi bişedi heralde,bugün halaa etkisi üstümdemirmirmirmir

canım çok geçmiş olsun..beyin cerrahına bigörün sanırım boyun fıtığında denge sorunu oluyor..bak hiç ihmale gelmez...bende çok yaşadım biliyorsun..kafayı hiç bir şeye takmaya değmez boşnam...:1hug:

iyi geceler hanımlar istanbullardan sesleniyorum size kadeşimin evindeyim neti var şükür geçte olsa ondan fırsat bulup girdim:=)

çok özlemişim istanbulu yaa bildiğiniz gibi değil ilk hemen bi eminönü balık ekemek sultan ahmet beyazıt turu yaptık bileolumunekankayizsmile dolu dolu 1 haftalık programım var fırsat buldukça gezip gördüğüm yerleride sizlere aktarırımbuyrunnnnnnnnn
şimdi buluşma resimlerine uçuyorum sonrada yatağa öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
oh sefan olsun gez bakalımkaydirigubbakcemile5

kıslar nabersiniz,
geçmişi okumaa uğraşamıcam şimdi,
boynumun sol tarafı tamamen tutuk,tüm vücudum ağrıyo,dün aslında önemsiz bişee üzüldüm,
gündeydim arkadaşla konuşurken ayağa kalktım ki yer ayağımın altından kaydı sanki dünyam karardı ve ben küüt yerde,
sinir krizi gibi bişedi heralde,bugün halaa etkisi üstümdemirmirmirmir
ah be gülüm ben sana o gun dedım takma tsktırtma kendıne bırak kım ne halı waaasa gorsun senın canından kıymetlımı alsanaalsanasmilegecmıs olsun bebemm sımdı nasıl olsun merakta bırakma sewenlerını haberdar etŞeniz

Belli oluyor efsanenin geri döndüğü anam...
teweccühünüz hanımefendü:3:

canım çok geçmiş olsun..beyin cerrahına bigörün sanırım boyun fıtığında denge sorunu oluyor..bak hiç ihmale gelmez...bende çok yaşadım biliyorsun..kafayı hiç bir şeye takmaya değmez boşnam...
haydecıme sonuna kadar katılıyorumolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ıı geceler sakaryam:3:
bugun mikemmel otesi bıgun gecırdım zemuszemus
kankam we arkadası bursadan zıyaretıme geldılerkaydirigubbakcemile4
sabah onları carsıdan aldım kaydirigubbakcemile5
tadımda kahwaltı ettıkcokacimcoook
sonacıma carsıda gezındık alıswerıs yaptıksositososito
sonrada nıspette kahwe:kahve: sohbet derken saatın nasıl gectıgını anlamadık:tomato:
oradan kalktık ıslama koftemızı yedıkcokacimcoook
ordan da wer elını carsamba gez babam gezsırnaşık şey
saat 7 otobusene bındırdım gonderdım kankamı :a015:
en yakın zmanda bende gıdecegım kısmetse ayyyy super bıgundu yawwwboshayallersmile

canım çok geçmiş olsun..beyin cerrahına bigörün sanırım boyun fıtığında denge sorunu oluyor..bak hiç ihmale gelmez...bende çok yaşadım biliyorsun..kafayı hiç bir şeye takmaya değmez boşnam...:1hug:
yok ablacım dün yaşadıım denge sorunu gibi değil,çok üzgündüm,acaip ağlıyodum,
düşüp bayılmışım,düşerkende kafamı çarpmışım,sadece boynum deil bütün vucudum ağrıyo,
bacaklarım mosmor,sinirlerim bozuk bu sıra,önce kafayı düzelttireyim diom,sona beyin cerrahiyede giderim tedbir olarak:sinifsinif:
ah be gülüm ben sana o gun dedım takma tsktırtma kendıne bırak kım ne halı waaasa gorsun senın canından kıymetlımı alsanaalsanasmilegecmıs olsun bebemm sımdı nasıl olsun merakta bırakma sewenlerını haberdar etŞeniz

saolasın pantişim,bi dr a gitçem önce,ondan sona kimseleri takmıcam,
çünkü elimde deil,çok fazla inceliorum her şeyleri,
şimdi eeh işte ii sayılırım,yere çarpmanın etkisiyle tüm vücudumun ağrısı bi yana,
üzgünüm,kırgınım en çokta bu yıpratıyo beni:sinifsinif:

düşüp bayılmışım,düşerkende kafamı çarpmışım,sadece boynum deil bütün vucudum ağrıyo,
bacaklarım mosmor,sinirlerim bozuk bu sıra,önce kafayı düzelttireyim diom,sona beyin cerrahiyede giderim tedbir olarak:sinifsinif:

şimdi eeh işte ii sayılırım,yere çarpmanın etkisiyle tüm vücudumun ağrısı bi yana,
biliyorum bebem bak sana daha oncede dedım anamın dr cok ıı hatun bu ara tozlu camının orakı polıklnıkte hatta bı anca gıt canım benım bende gıdecegım bu ara kızdımmı heyecanlandımmı ellerım cok tıtrıyor sınır kaslarım zayıfladı sanırım sen bı agrı kesıcı weya kas gewsetıcı ıc sımdlık rabbım bı an once sıfa wersın bebegım dıkkat et kendıne sınırlendıgın zman yada uzuldugun zman hemen o ortamdan uzaklas bıtanem ya bak yarın obur gun daha da kotu olmasın bu durum haberın ola:1hug:

adı neydi dr un pantişim,ilk fırsatta gidecem,
aynen ellerim buz kesilio ve titrio benimde,
benim yıllardır sinirlerim zayıf ilaç içmeim die gitmiorum ama olmucak bööle:(

duu hemen bakıppp yazıyım bebegım zamanın acıları cıkıyor hep ıste:olmaz:

tmm saolasın,şu ağrılarım hafiflesin biraz,hemen gitçem,bu halde zor olur,cuma günü içinde korucuka gitmei düşünüyodum ama zor gibi,
neese şimdi çıkiim ,sona görüşürüz inş.Şeniz

gorusurz bebemmmm takma sakın kımseyı hıc bıseyı
ıstersen el ele tutusalım beraber gıdelım:)
hadı kuzu ıı geceler

canım ya tekrar geçmiş olsun..valla hiçbir şey senin canından sağlığından önemli değil.ama biz hanımlar çok inceliyoruz ve kafaya takıyoruz herşeyi....Şeniz

haydec resımler elımde ayarladım amma welakın pcm agır baglantı kafasına gore bı gıdıp bı gelıyor
aklımda eklıycem haberın ola

Back