Sakarya///54

kolay gelsin ne güzel hem temizlik yapmışsın evin pırıl pırıl olmuş hem de kilo vermişsinnn ohhhh:smiley-cool: ah şu temizlik de azıcık da bana kilo vermem konusunda yardımcı olsa yaaaKötü Kazen

kolay gelsin ne güzel hem temizlik yapmışsın evin pırıl pırıl olmuş hem de kilo vermişsinnn ohhhh:smiley-cool: ah şu temizlik de azıcık da bana kilo vermem konusunda yardımcı olsa yaaaKötü Kazen

temizlik te araya girdide ben sıkı bir diyet yapıyorum ve spor canım sen kilolu gözükmüyorsun fotoda ben öyle olsam inan hiç düşünmem kilo çizelgemde gördüğün gibi kilo çok

temizlik te araya girdide ben sıkı bir diyet yapıyorum ve spor canım sen kilolu gözükmüyorsun fotoda ben öyle olsam inan hiç düşünmem kilo çizelgemde gördüğün gibi kilo çok

ya aslında şimdilik öyle çok bi kilom yok boy 1.57 kilo da 57 ama hastalığım yüzünden bünyem kilo almaya acayip müsait çok kolay alıyorum ve veremiyorum.geçenlerde 2 hafta sıkı bi rejime girdim yürüyüş yapıcak yer olmadığı için evde müzik açıp her gün 1 saat oynamaya çalıştım gram veremdim aksine ben kendimi 57 biliyodum tartıda 58 çıktımsenağlama sonra da dedim rejim falan yapmıyorum.şimdide çok boşlamadım dikkat ediyorum ama tedaviye başlamadan ben 1 kilo bile veremicem heralde.Sen ne güzel veriyosun yavaş yavaş verirsin sonra da bi daha almazsın.

aman allahım sizdede kilomu var ben neyapayım hiç duraman yok ama bir gıram bile veremiyorum bir teselli sağlığımız yerinde olsun diyoruz ama sağlık problemide var tabi bunlar hep klodan napcez bilmemki sen negüzel veriyorsun kolay gelsin

gözüm kk da kaldı ya nerdesin bacım bak sizle buluşcam ya kilo verim dedim 4 kilo gitti bile 1 hafta oldu istedikten sonra olur bak sendede bel fıtığı varmış bendede var artık baya zorlanıyordum bakalım hayırlısı a.s.

teşekkür ederim o senin güzelliğin inan varya buluşma için sabırsızlanıyorum hadi garik bi tarih belirlensin erkenden gelen gelmeyen belli olsun :sm_cool:

canım benim ben yoğunum biraz anca busaatlerde gire biliyorum misafirde var ne güzel vermişsin klo ben zorlanamıyorum amaliyatlıyım ama bugünlerde yine başladı ağrılar geldimi gitmiyor dert ama sen böylede güzelsin

teşekkür ederim o senin güzelliğin inan varya buluşma için sabırsızlanıyorum hadi garik bi tarih belirlensin erkenden gelen gelmeyen belli olsun :sm_cool:

...........................................................

GünaydınnnnnŞeniz
Nerelerdesiniz:icecream:.
Napaysınız..:icecream:
Deyin bakem
şakkıdı

bende bende sakarya sanki varya çok uzak bi yerde emşeri bulmuş gibi sevindim sakaryalıları görünce
slm hemşeriler bende ozanlardanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…