- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
sağolasın ben de iyiyim temizliğe başladım badana boya bu sıcaklar bana yaradı anlıcan dışarda olanlara allah kolaylık versin serin evde iş yapıyorum bugün son kalan halılarımı yıkıcam:1hug:
1 haftada 3 kilo vermişim çok mutluyum
kolay gelsin ne güzel hem temizlik yapmışsın evin pırıl pırıl olmuş hem de kilo vermişsinnn ohhhh:smiley-cool: ah şu temizlik de azıcık da bana kilo vermem konusunda yardımcı olsa yaaaKötü Kazen
temizlik te araya girdide ben sıkı bir diyet yapıyorum ve spor canım sen kilolu gözükmüyorsun fotoda ben öyle olsam inan hiç düşünmem kilo çizelgemde gördüğün gibi kilo çok
aylacım ne zaman burdasınn canım.....
temizlik te araya girdide ben sıkı bir diyet yapıyorum ve spor canım sen kilolu gözükmüyorsun fotoda ben öyle olsam inan hiç düşünmem kilo çizelgemde gördüğün gibi kilo çok
aman allahım sizdede kilomu var ben neyapayım hiç duraman yok ama bir gıram bile veremiyorum bir teselli sağlığımız yerinde olsun diyoruz ama sağlık problemide var tabi bunlar hep klodan napcez bilmemki sen negüzel veriyorsun kolay gelsin
selam dostlar bende sakaryalıyım.....
teşekkür ederim o senin güzelliğin inan varya buluşma için sabırsızlanıyorum hadi garik bi tarih belirlensin erkenden gelen gelmeyen belli olsun :sm_cool:canım benim ben yoğunum biraz anca busaatlerde gire biliyorum misafirde var ne güzel vermişsin klo ben zorlanamıyorum amaliyatlıyım ama bugünlerde yine başladı ağrılar geldimi gitmiyor dert ama sen böylede güzelsin
gözüm kk da kaldı ya nerdesin bacım bak sizle buluşcam ya kilo verim dedim 4 kilo gitti bile 1 hafta oldu istedikten sonra olur bak sendede bel fıtığı varmış bendede var artık baya zorlanıyordum bakalım hayırlısı a.s.
selam dostlar bende sakaryalıyım.....
teşekkür ederim o senin güzelliğin inan varya buluşma için sabırsızlanıyorum hadi garik bi tarih belirlensin erkenden gelen gelmeyen belli olsun :sm_cool:
Günaydın arkidişler...Şeniz
Yeni gelenler hoşgelmişş.
bende bende sakarya sanki varya çok uzak bi yerde emşeri bulmuş gibi sevindim sakaryalıları görünce
slm hemşeriler bende ozanlardanım :)