Sakarya///54

günaydınn herkseee uzun bi aradan sonra geldim ancaa vala boşwercm hava buutlu burda yağcak gibi gözüküyos serin halaaa bi yaz gelmediii

merhaba kızlar temizlik yaptım çok yoruldum ama değdi tertemiz oldu evim mis gibi......:içelim: bide çabucak kirlenmese....:içelim::içelim:...

günaydın sakarya...

günaydın hanımlar....

gümüş boncuk ellerine sağlık...

her ne kadar gripten ayağa kalkamasamda,güzel güneşli bir gün,benim yerimede gezin gari:))))))

günaydın hanımlar bu sabah eşim cüzdanını bulamadı çok teleşlandık .işe giitikten sora evde buldum komidinin arasına sıkışmış ...aaay baya bir şok yaşadım önce üzüntü .. sonra sevinç .......

günaydın sakaryanın güzelleriiiiiii
sadece bi bakıp çıkıcam ama buraya yazmadan edemedim
havada ki güneş gibii aydınlık olsunn içiniz
görüşmek üzere.....

Selam Sakaryalı hanımlar,
Nihayet bugün güneşi gördüm içim sevinçle doldu.
Enerji veriyor güzel havalar ama hala iş yapacak gibi değilim.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
a.s.

BENDE SAKARYALIYIM.AMA ŞİMDİ İST.OTURUYORUM VE ORAYI ÇOK ÖZLEDİM.SAKARYA AKYAZILIYIM

iyi akşamlarr
sakarya
hava güzel ama yağmur başladı gece soğuk olabilir üstünüze şal yağmurluk vseaire alıp çıkın akşam gezmelerine
hava durumu bitti şimdi reklamlar:p

canlar nasılsınız bakalım ben düzcedeyim yani sakaryayı terk ettim mawiruya geldi ee :mymeka: artık ilk gelişi evlendikten sonra onu yalnız bırakmak olmaz damada biraz baldızlık yapayım dedim:asigim:

canlar nasılsınız bakalım ben düzcedeyim yani sakaryayı terk ettim mawiruya geldi ee :mymeka: artık ilk gelişi evlendikten sonra onu yalnız bırakmak olmaz damada biraz baldızlık yapayım dedim:asigim:

oooo haydeç hanım biryerlere gitdiğin belliydi hoş geldi kardeşin muhapbetiniz bol olsun slm:içelim:

arkadaslarim,hemserilerim nihayet memleketime
kavusmama az kaldi coooook özledim coooook
mayisin 30 unda yola cikiyoruz bu sene 2 ay
ordayim ve cok mutluyum bi geleyim hayirlisiyla
ilk isim carsida gezmek olacak valla carsisini,havasini,suyunu herseyini özledim
var mi bizim memleket gibisi beeee :dance:

lamazi gogo:)
hoşgeliyosun canım inş buradayken görüşme imkanımız olur....
yecebe hoşgeldinn aramıza...

günaydın sakaryaaaaaaaa

cano sende gürcüsün dimii
sakaryanin neresindensin
görüsürüz insallah :teytey:

merkezdeyim ben canım hanii o özlediğin cadde varya okulun oldugu tarafaa doğru gel ben tam karşında olucam olmadıı ,lamazii gogo diye bağır ben anlarım:KK66:))))

hmmm ok mesaj alinmistir canom
ama ben lamazi gogo degilde lamazi kali
diye bagirayim cünkü evlisin gogo olmaz öyle kalihar sen :icecream:

X