Örgü Sakal İpten Yatak Örtüsü

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
çok güzell renklerıde çok güzelmişş güle güle kullansın ınşallah güzel kızınızz..emeğinize,kollarınıza sağlık.

off çok güzel olmuş ama kaç günde biter bu birde büyük yatak için tabii

çok hamaratsın ellerine sağlık güzel olmuş bende çoçuk batenesi düşünyorum güzel olurrr demi anuşkammm

coooook guzel olmus ellerine saglik super ceyizim icin orsem mi birtane bole? ")

Anuskacigim eline koluna saglik, iyi günlerde kullansin evladin.:teytey:
Cok hos olmus, renkleride cok güzel. Benimde aklimdan geciyor yapmak ama malesefki burdaki sakalli ip fiyatlariyla bu Örtüden baslasam astari yüzünü gecer, icimde uhde kalacak mafoldumben

Kismetse,Trye gittigimde bolca bu yünlerden alacagim, cok kullanisli bir Ürün..turkbayragi

harika cok guzel olmus ya cok begendim orgu ormeyi becerebilsem hemen yaparim ama malesef sempatiksalakcinni
emeine saglik cnm opuyorumnanaktan

Beğendiğine sevindim canım. Ben geçen yıl 60 lira civarında harcamıştım. O fiyata hazırlar da vardı ama bilemedim işte.

Mükemmell ya elleirne sağlık

Teşekkür ederim canım.

canim ben basladim isliyorum ama baksa ip kullanmiyorum.sarkar mi? tek sakal iple oruyorum.mor ve beyaz ip kullaniyorum.bitsin isl resim koyarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…