Anuska Guru Kayıtlı Üye 12 Nisan 2007 6.212 78 57 26 Mayıs 2010 Konu Sahibi Anuska #81 gulaycik85 .!.: canim ben basladim isliyorum ama baksa ip kullanmiyorum.sarkar mi? tek sakal iple oruyorum.mor ve beyaz ip kullaniyorum.bitsin isl resim koyarim:) Genişletmek için tıkla... Üremez ve büzüşür diye biliyorum ben. Umarım güzel olur.
gulaycik85 .!.: canim ben basladim isliyorum ama baksa ip kullanmiyorum.sarkar mi? tek sakal iple oruyorum.mor ve beyaz ip kullaniyorum.bitsin isl resim koyarim:) Genişletmek için tıkla... Üremez ve büzüşür diye biliyorum ben. Umarım güzel olur.
BenmasMavi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 4.941 3 26 Mayıs 2010 Konu Sahibi Anuska #82 Wooowww süper olmuş süper opuyorumnanaktan Çok zahmetli olmuştur ama bunu örmesi felan .. Ellerinize sağlık anuşkacığım canım benim,maşalla pek de hamaratız opuyorumnanaktan
Wooowww süper olmuş süper opuyorumnanaktan Çok zahmetli olmuştur ama bunu örmesi felan .. Ellerinize sağlık anuşkacığım canım benim,maşalla pek de hamaratız opuyorumnanaktan
melike_ecesuu Evli, Mutlu,Çocuklu <3 Kayıtlı Üye 27 Aralık 2009 27.155 25 26 Mayıs 2010 Konu Sahibi Anuska #83 çok güzel olmuş ablacım güle güle kullan emegine saglıkkkkkopuyorumnanaktan
N nurulenva Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2010 574 6 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Anuska #84 çok guzel bir calışma olmus, emeginize saglık
jakobi Binlerce kez şükür Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2010 2.100 63 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi Anuska #85 ellerine sağlık çok güzel
S sakarkedi Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2009 915 8 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi Anuska #86 örmek sabır ister heralde :) emeğinize sağlık
Anuska Guru Kayıtlı Üye 12 Nisan 2007 6.212 78 57 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi Anuska #87 Mavi .!.: Wooowww süper olmuş süper opuyorumnanaktan Çok zahmetli olmuştur ama bunu örmesi felan .. Ellerinize sağlık anuşkacığım canım benim,maşalla pek de hamaratız opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... melike_ecesuu .!.: çok güzel olmuş ablacım güle güle kullan emegine saglıkkkkkopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... nurulenva .!.: çok guzel bir calışma olmus, emeginize saglık Genişletmek için tıkla... jakobi .!.: ellerine sağlık çok güzel Genişletmek için tıkla... sakarkedi .!.: örmek sabır ister heralde :) emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar.Şeniz
Mavi .!.: Wooowww süper olmuş süper opuyorumnanaktan Çok zahmetli olmuştur ama bunu örmesi felan .. Ellerinize sağlık anuşkacığım canım benim,maşalla pek de hamaratız opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... melike_ecesuu .!.: çok güzel olmuş ablacım güle güle kullan emegine saglıkkkkkopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... nurulenva .!.: çok guzel bir calışma olmus, emeginize saglık Genişletmek için tıkla... jakobi .!.: ellerine sağlık çok güzel Genişletmek için tıkla... sakarkedi .!.: örmek sabır ister heralde :) emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar.Şeniz
C cansuery Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2010 545 0 23 Kasım 2010 Konu Sahibi Anuska #88 yuhh maşallh nasıl ördün yaa hiç bitmicek gibi gelir ilk ilmeği ördüğünde