- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi sakacisirine
Komedı ya kk helal vala guluom eylenıom evde sıklımıom muasebecım benımBi de wc ni yapıp satabilirsin
Gebeyken değerlendir dedim
Şaka aleti kategorisine girdi artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komedı ya kk helal vala guluom eylenıom evde sıklımıom muasebecım benımBi de wc ni yapıp satabilirsin
Gebeyken değerlendir dedim
Şaka aleti kategorisine girdi artık
komik değil miydi senin testinBen hep cope attm bıleydın degerlendrrdım
Ben hep cope attm bıleydın degerlendrrdım
5 tane birşey değil gardaş ben gittigidiyordan 50 li gebelik testi paketi almıştımDeğerleneceğini bileydim atar mıydım hem de inanmayıp beş tane yapmıştım ben ya zamanında. tatil param çıkardı hee![]()
Bu mu şaka?yok be petitom biz birsey yapmadık da başkaları yla yaptıysa diye isimsiz olarak
Evde okadar test varken pozitif çıktığında bile annem sevinçten inanamamış bunların hepsi aynı marka acaba hatalı mı diyerek iki üç tane de farklı farklı markalardan test aldırmıştıDeğerleneceğini bileydim atar mıydım hem de inanmayıp beş tane yapmıştım ben ya zamanında. tatil param çıkardı hee![]()
Ooo Bi Arsa parası eder nerden baksan5 tane birşey değil gardaş ben gittigidiyordan 50 li gebelik testi paketi almıştım![]()