- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi sakacisirine
her zaman olduğu gibi bu konuda da kk kadınları yardımlarını esirgemiyor. iyiki varsın kk.Bi arkadaş teklif etti
Dur bakalım
Ona da ihtiyaç vardır belki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her zaman olduğu gibi bu konuda da kk kadınları yardımlarını esirgemiyor. iyiki varsın kk.Bi arkadaş teklif etti
Dur bakalım
Ona da ihtiyaç vardır belki..
ilişkiniz gayet güzel olduğu için mi böyle bir şaka(!!!) yapmayı düşünüyorsungebe olma ihtimalim yok ve ilişkimiz gayet güzel :) cisi gelmiş bgebe nasılbulcamm
sıraya geç ceyzNereye işiyoz? Ben de hamileyim![]()
işerim dna vermem.benim bedenim benim kararımAdam DNA isterse mortingen olur bu şaka
Onuda ıyı kulanamıolarbeyin bedava
ben bu günler için hamile kaldım tamam mı en çok benim hakkım herşey kk içinGebeler de şey yarışına girdi puhaha![]()
Ooo müdür Patsi hayırlı olsun sende gebeymişsinVala gebeyım de ne bılm bole bı saka sacma geldı ben ıseyıp yolamm sahsen zaten kokar be godene kadr bu havada bıde sen yolucakmısın arkadasın bayılr deneme bence
Naparsın,başka zaman kıymeti olmuyor o şeyinGebeler de şey yarışına girdi puhaha![]()
şaka kışlık çıktı bide iyi mi?Vala gebeyım de ne bılm bole bı saka sacma geldı ben ıseyıp yolamm sahsen zaten kokar be godene kadr bu havada bıde sen yolucakmısın arkadasın bayılr deneme bence
O adamla aynı semtte bi gebe bulmak lazım belki deşaka kışlık çıktı bide iyi mi?
bu kızceğize yazlık, bol güldürüklü, bol düşündürecek bi şaka bulmak lazım.
test yerine biz gidelim overlokçu gibiO adamla aynı semtte bi gebe bulmak lazım belki de
Uzun yol gitmezse kokmaz test![]()
İtinayla wc yapılırtest yerine biz gidelim overlokçu gibi![]()
Isı bıraktım hamılelıkten dolayı herıfın projelerını cızıom artık evden maasımı kocamdan alıom calsmama ızın bermedı ayakta hamıle kalıncaOoo müdür Patsi hayırlı olsun sende gebeymişsin
Sıraya geç
Hamıle heldı her test yapılır serot kaset dıjıtal fark etmez hamıle geldı hanımtest yerine biz gidelim overlokçu gibi![]()
Bi de wc ni yapıp satabilirsinIsı bıraktım hamılelıkten dolayı herıfın projelerını cızıom artık evden maasımı kocamdan alıom calsmama ızın bermedı ayakta hamıle kalınca
hanımların dikkatine şakacılar için hamileler ayağınıza geldiHamıle heldı her test yapılır serot kaset dıjıtal fark etmez hamıle geldı hanım