- Konu Sahibi sakacisirine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebe olma ihtimalim yok ve ilişkimiz gayet güzel :) cisi gelmiş bgebe nasılbulcammMalzemeleri soyluyorum; bir adet çişi gelmiş gebe.
Sevgiline bu şakayı (!) Yapacaksan, ilişkiniz bayaa kötü demektir. Gebesin diye dönecek ya da kıymet verecek adamla yürümez
ben baktığımda gülünecek birşey yoktu akşam tekrar bakıcam komikse gönderirim birkaç yereBende de var
Kızımın hatırası diye saklıyorum
Meğer en komik şaka aletiymiş, biz bilmiyomuşuz
Kk neler öğretiyo adama
Bizi yiyosun bence
Kadın doğum poliklinigindengebe olma ihtimalim yok ve ilişkimiz gayet güzel :) cisi gelmiş bgebe nasılbulcamm
gebe olma ihtimalim yok ve ilişkimiz gayet güzel :) cisi gelmiş bgebe nasılbulcamm
olur pamp yollakız şakacı istersen ultrason resimlerini yollayayım ikizlerin şakanın dik alası olur uğraşma öyle testle falan![]()
teklifler açığım en uygun teklifi değerlendiriciğim
bak ikiz diyorum kalbine indirirsin adamınolur pamp yolla
Kullanma şeysini de atsın içineflash bellek falan sanır o gebelik testini
Konu sahibi diyo ki gebelerin küçük abdestine talibimteklifler açığım en uygun teklifi değerlendiriciğim![]()
küçük büyük artık şansına ne çıkarsaKonu sahibi diyo ki gebelerin küçük abdestine talibim![]()
dahada anlamazsa ödünç bi ultrason görüntüsü falan bulup gönderir artıkKullanma şeysini de atsın içine
Belki okur da 1 çizgi neymiş 2 çizgi neymiş öğrenir
Puhaha şu an küçük iş görür benceküçük büyük artık şansına ne çıkarsa![]()
Bi arkadaş teklif ettidahada anlamazsa ödünç bi ultrason görüntüsü falan bulup gönderir artık
tişikkiridirim
bilmem olmadı doğurup vereyim çocukları daha da komik olsunPuhaha şu an küçük iş görür bence![]()
Adam DNA isterse mortingen olur bu şakabilmem olmadı doğurup vereyim çocukları daha da komik olsun![]()