- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
Erkek arkadaşımla yalan söylediği yüzünden tartışıp bana hakaret etmesi üzerine ayrılmıştık. Bana salak salak konuşma kes gevezelik yapma boş boş konuşma yazma diye laflar edince ne ben aradım ne o aradı öylelikle ayrıldık. Aradan 1 ay geçti ve aradı açtım barışalım dedi seni özledim dedi. Neyse bende olmaz dedim. Hem ilgisiz hem sorumsuz hem de hakaret ettin dedim o da sen ben yalan söylemediğim halde itham edince bende öyle dedim dedi ben haklıyım dedi. Bende artık olmaz istemiyorum seni dedim bana aynen şunları dedi. Kendini beğenmişsin bir ortamda sanki trilyonluk gibi davranıyorsun o zaman sana gıcık oluyorum güzelliğinin yüzünden senin bu havaların. Farkında olmadan yapıyorsun farkında olsan ortamda bozarım seni senin psikolojin bozuk neler neler dedi içini kustu şok oldum resmen. Benim egom tavan yapmış. Yüzüne kapattım direk terbiyesizin. Ben asla öyle bir kadın değilim öz güvenim vardır ama kendime göre öyle hava falan bana göre asla değil reddedilince ne diyeceğini şaşırdı. Ben güzelliğim yüzünden kibirli duruyormuşum. ben asla kendimi güzel bulmam. Adam yüzünü bir kez daha belli etti bazı ayrılıklardan ALLAH bizi kurtarıyor bence. Bunun farkına tam vardım. Kendi yaptıklarını demiyor ama.
1: ilgisiz
2: Sorumsuz
3: Yalancı
4: Başka kızlarla mesajları görüntülü konuşması
5: Arabasında prezervatif bulmam.
6: Sürekli arkadaşları ile gezmemiz asla baş başa kalmamız.
7: Sürekli parasızlıktan şikayet edişi
8: 30 yaşına gelmiş sigortası olmayışı emekli olana kadar yaşayacağı ne belliymiş. Birikimi olmayışı düğün yaparsa kredi çekermiş borcu kim ödeyecek tabi ben. Benim birikimim var ben borçsuz alırım çeyizimi onun borcunu neden ben ödeyim.
9: Beni umursmaz tavırları.
Ve sonunda kendini beğenmiş kibirli ben oldum.
1: ilgisiz
2: Sorumsuz
3: Yalancı
4: Başka kızlarla mesajları görüntülü konuşması
5: Arabasında prezervatif bulmam.
6: Sürekli arkadaşları ile gezmemiz asla baş başa kalmamız.
7: Sürekli parasızlıktan şikayet edişi
8: 30 yaşına gelmiş sigortası olmayışı emekli olana kadar yaşayacağı ne belliymiş. Birikimi olmayışı düğün yaparsa kredi çekermiş borcu kim ödeyecek tabi ben. Benim birikimim var ben borçsuz alırım çeyizimi onun borcunu neden ben ödeyim.
9: Beni umursmaz tavırları.
Ve sonunda kendini beğenmiş kibirli ben oldum.