Yaaaa tebrik ederim vallaKızlaaar,bacılar,ablalar,Romalılar!
Ben bugün dolgu yaptırdım inanabiliyo musunuz? Korkudan ağlayarak dişçiye giden ben.
Hala şoktayım.
Ya kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama gram hissetmedim. İğneden önce sprey sıktı bide ohh mis. Sıfır acı.Yaaaa tebrik ederim vallanasıldı bende gaza gelirim belki
Ben giderken ağlayan insanım ya ben yaptırdıysam herkes yaptırırYaaaa tebrik ederim vallanasıldı bende gaza gelirim belki
Geçmiş olsun çok sevindimKızlaaar,bacılar,ablalar,Romalılar!
Ben bugün dolgu yaptırdım inanabiliyo musunuz? Korkudan ağlayarak dişçiye giden ben.
Hala şoktayım.
Minnoşum geçmiş olsun, sorunsuz atlatmana sevindimBen giderken ağlayan insanım ya ben yaptırdıysam herkes yaptırır
Evet değilmiş ama daha önce yaptırmadığım ve her kafadan bi ses çıktığı için çok korkuyodum. Yalnız daha bitmedi malesef 6 tane daha varGeçmiş olsun çok sevindim
Demekki dolgu zor degilmis öyle mi
Çok teşekkür ederimMinnoşum geçmiş olsun, sorunsuz atlatmana sevindim
Dolguları yaptır bitirde en son kanal kalırsa ona da bı avazla gidip yaptırırsın artık.Evet değilmiş ama daha önce yaptırmadığım ve her kafadan bi ses çıktığı için çok korkuyodum. Yalnız daha bitmedi malesef 6 tane daha varBelki kanal gerekebilirmiş inşallah dolguyla kurtulurum.
Hayırlı sahurlar canım iyi gecelerBen bugün erken yiyip yatıyorum canlarım
Salak kafam zamanında ertelemeseydim şimdi bunlar gelmeyecekti başıma zaten.Dolguları yaptır bitirde en son kanal kalırsa ona da bı avazla gidip yaptırırsın artık.
Başlamak bitirmenin yarısı diye boşuna dememişler
İnşallah bu sefer hepsini bitirir kurtulursunSalak kafam zamanında ertelemeseydim şimdi bunlar gelmeyecekti başıma zaten.
Neden bilmiyorum ama aşırı derecede bir fobim vardı. Kontrol edemiyodum kendimi. Neyseki başladım bir kere.
Ya kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama gram hissetmedim. İğneden önce sprey sıktı bide ohh mis. Sıfır acı.
Ben giderken ağlayan insanım ya ben yaptırdıysam herkes yaptırır
Bende bugün dolgu yaptırmama rağmen yarın gitmeye korkuyorum dndndjOhhh ne güzel. Bende mesela diş çektirdim tamam sorun yok ağrı acı yok biraz iğneden acı oldu. Neyse bi daha gitcem e biliyorum nasıl olduğunu ama yine de bi korku oluyor
İnşallah ya dua ediyorum kanallık işim olmasın diyeİnşallah bu sefer hepsini bitirir kurtulursun
BenziyoruzBende bugün dolgu yaptırmama rağmen yarın gitmeye korkuyorum dndndj
Ama ilk baştaki kadar değil tabiki
Ya valla bilmiyorum ki bugün küçük bi prova olsun diye 1 tane yaptıBenziyoruz1 tane mi yapacaklar her gün?
Geçmiş olsun canım..Ben pek iyi değilim bugün dişçiye gittim ve ağzımda 5 tane çürük olduğunu öğrendim.
İnanılmaz korkuyorum. Nasıl dolgu yaptırıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?