Çok şükür minnoş sen nasılsınSelaam güzel bağyanlar
Nabuyorsunuz?
Ben pek iyi değilim bugün dişçiye gittim ve ağzımda 5 tane çürük olduğunu öğrendim.Çok şükür minnoş sen nasılsın
Yaa geçmiş olsun off dişler o korkusu çok zor beBen pek iyi değilim bugün dişçiye gittim ve ağzımda 5 tane çürük olduğunu öğrendim.
İnanılmaz korkuyorum. Nasıl dolgu yaptırıcam bilmiyorum
Neden bu kadar korkuyorum bende anlamıyorum. Çok saçma hayatımda hiç dolguda yaptırmadım hani.Yaa geçmiş olsun off dişler o korkusu çok zor be
Bende dolgu yaptırmadım bilmiyorum ama 20 Lil dua ameliyatı oldum çok fena yani ameliyattan kötü değildir korkmaNeden bu kadar korkuyorum bende anlamıyorum. Çok saçma hayatımda hiç dolguda yaptırmadım hani.
Yaaa inşallah inşallahBende dolgu yaptırmadım bilmiyorum ama 20 Lil dua ameliyatı oldum çok fena yani ameliyattan kötü değildir korkma
Kötü mü geçtiNefret ediyorum diş operasyonlarından
Geçmedi ki geçemiyor. korkudan gidemiyorumKötü mü geçti
Kız gözünü kapatınca kaybolmuyor mecbur gidicen ertelemeGeçmedi ki geçemiyor. korkudan gidemiyorum
Sorunda bu zaten
Annemdeydim bugün eve geldim takılmacalar sen naparsınSelaam güzel bağyanlar
Nabuyorsunuz?
Napam ya dişçiye gittim 5 tane çürük varmış. Çok korkuyorum nasıl yaptırcam bilmiyomAnnemdeydim bugün eve geldim takılmacalar sen naparsın
Ya acırsaKız gözünü kapatınca kaybolmuyor mecbur gidicen erteleme
Sahura gözleme yapıyorumAnnemdeydim bugün eve geldim takılmacalar sen naparsın
Bende korkarım yaa dişi çektiririm ama dolgu falan yaptıramamNapam ya dişçiye gittim 5 tane çürük varmış. Çok korkuyorum nasıl yaptırcam bilmiyom
Vaay hamarat hatunSahura gözleme yapıyorum
Ay ne güzel demek ki hiç çürüğün falan yokBende korkarım yaa dişi çektiririm ama dolgu falan yaptıramam
Var da korkudanAy ne güzel demek ki hiç çürüğün falan yok
5 dolgu 3 kanal 2 implant ayrıca gömülü 20 lik diş çektirmem var. Tartışmayalım bu konuyuAy ne güzel demek ki hiç çürüğün falan yok
Maşallah5 dolgu 3 kanal 2 implant ayrıca gömülü 20 lik diş çektirmem var. Tartışmayalım bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?