Niyetlenecek misin bu akşam?Gelmedi mi daha elektirik
Hoşgeldin canım bende dualarima devam edip buraya bakayım dedim
Elektriksizlik çok kötü yaaAy evet ya 9 gibi gitti daha yok
Yok cemos yaa. Bugün zaten bi garibim aç gibiyim başım ağrıyor gibi bide karanlık tam oldu
Aradık cemos başka mahallede gözüküyor kesinti bizde arıza kaydı oluşturduk ama ses yok halaRamazan vakti çok uzun bı kesinti ya bı arasanız da sorsanız gelecek mi diye
Evet aradık da gelen giden yok eşimde yattı uyudu bi daha ara diyecektimElektriksizlik çok kötü yaa
Kaç saat olmuş neden gelmedi ki hala. Aradınız mı elektrik şirketini?
Yok minnoş önümüzdeki 15 gün niyetlenmiyecek gibiyimNiyetlenecek misin bu akşam?
Cemosum cok istiyordum rabbim nasip etti ama belim kirilmis Birde kadir gecesi giderim insallahYaa kıyamam bende gidecektim gidemedim çok üzüldüm
Ay sahuru nasıl yapacaksınız gelmezse?Evet aradık da gelen giden yok eşimde yattı uyudu bi daha ara diyecektim
Biraz daha bekle bakalım canım inşallah gelir ya çok sinir oluyorum böyle uzun kesintilereEvet aradık da gelen giden yok eşimde yattı uyudu bi daha ara diyecektim
Rahatsızlığın falan mı var hayırdır?Yok minnoş önümüzdeki 15 gün niyetlenmiyecek gibiyim
Sadece abdestli dualarım var onlar için kısacık da olsa abdest almaya çalıştım coo fena durumdayım ya çok üzülüyorum
Bende çok istedim canım bakalım yarın iyi olursam gidicem bendeCemosum cok istiyordum rabbim nasip etti ama belim kirilmis Birde kadir gecesi giderim insallah
Ya minnoş 3 gündür regl de değilim ama kanamam varRahatsızlığın falan mı var hayırdır?
Ay git valla ozlemisim ordaki atmosferiBende çok istedim canım bakalım yarın iyi olursam gidicem bende
Dikkat et kendini çok zorlama
Durumlarda bişey olmuş seliz banyodaydim kaçırdımNoldu ekşın yok mu bu akşam
Aaaa görmedim hiçDurumlarda bişey olmuş seliz banyodaydim kaçırdım
Resimle alakalı galiba begnemedimler,eleştiriler falan yaziyo bilmiyorum kiAaaa görmedim hiç
Gördüm şimdi ama yorumlar silinmiş sanırımResimle alakalı galiba begnemedimler,eleştiriler falan yaziyo bilmiyorum ki
Ayy geçmiş olsunYa minnoş 3 gündür regl de değilim ama kanamam var
Öyle çok da değil ama ağrısı fena bende kist var ondan galiba.
Birde hemoroid olmuşum galiba ne oturabilirim ya durabiliyorum
Randevum var ona göre bakicaz artık
Vala ben bir yerlerde yardırıyorum yine amaNoldu ekşın yok mu bu akşam
Geçer dedim geçmedi salı gününe randevu aldım bakalım.Ayy geçmiş olsun
Olsun üzülme önce sağlık annemde aynını diyorum onunda içi gidiyo ama yapacak bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?