Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey gidi eski ramazanlar.
Balkonda iftar topunun atışın heyecanla bekleyen 3 çocuk (sanki oruç tutarmışçasına), son dakikaya kadar sofrayla mutfak arasında mekik dokuyan bir melek anne, ve elinde mis gibi buram buram kokan pidelerle köşeden beliren bir beyaz atlı prens(babam)
Sofrada kikirdemekten yemek dahi yiyemeyen, her daim ağzı kulaklarında bir kız çocuğu. Daha ilkokul bebesi. Sahurda annesi kaldırmadı diye trip yapan, bazen gürültüye uyanan o sahur heyecanını yaşayan bir kız çocuğu.
Çocukluğuma selam olsun.![]()
bu da kk dan:))
EZOGELİN ÇORBA:
Malzemeler:
1\2 su bardağı kırmızı mercimek
2 yemek kaşığı bulgur
1 yemek kaşığı pirinç
1 orta boy soğan
5-6 su bardağı et suyu
1\2 limon suyu
Terbiyesi için:
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı salça
nane- kırmızıbiber- karabiber
Yapılışı:
Mercimeği, bulguru ve pirinci yıkayıp tencereye alın.
Yemeklik doğranmış soğan, et suyu ve tuzu ekleyip mercimek yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bir tavada tereyağını eritip unu kavurun, salçayı ve baharatları ekledikten sonra çorbanın suyundan birkaç kepçe alıp karışımı pürüzsüz hale getirin ve azar azar ve karıştırarak çorbaya ekleyin.
Üzerine limon suyu gezdirerek servis yapın.
ha bende çalışanlardanım..saolsun kaynana sabahtan beri 30 defa arayıp ne istiosunuz canınızın istediği bişi varmı die soruo..ben sdc işten dönerken tatlı alıcam...
Nasıl yani?? Bu kadarmı
ne bu yaa herkeste yayla çorbası karnıyarık yapmış.)
kızlar bısey danısmak ısıtyorum..lutfen fıkırlerını soyleyın emı
soya soylu tavuk kanadını hazırladım buzdolabında bekletıyorum.
fırına 7 de verıcem...
sorum su kı sizce yağlı kagıt uzerıne mı dızsem yoksa tepsıyı yaglasam mı..
daha once yaptım ama o zaman sebzelı fılandı..su fılanda vardı..
hadı bır akıl verın kızlar