Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey gidi eski ramazanlar.
Balkonda iftar topunun atışın heyecanla bekleyen 3 çocuk (sanki oruç tutarmışçasına), son dakikaya kadar sofrayla mutfak arasında mekik dokuyan bir melek anne, ve elinde mis gibi buram buram kokan pidelerle köşeden beliren bir beyaz atlı prens(babam)
Sofrada kikirdemekten yemek dahi yiyemeyen, her daim ağzı kulaklarında bir kız çocuğu. Daha ilkokul bebesi. Sahurda annesi kaldırmadı diye trip yapan, bazen gürültüye uyanan o sahur heyecanını yaşayan bir kız çocuğu.
Çocukluğuma selam olsun.![]()
kuzucum asurelik buday haslıyoruz suda patlıcak buğday sonra ayranın biraz koyusundan yapıp içine istersen nohut taze nane koyup bugdayıda içine koyup afiyetle yiyebilirsiniz kuzucum istersen bize gel ben sana yaparım:CüvCüv:
Nasıl yani?? Bu kadarmı
Bende bugün iftara yayla çorbası (bebelerim çok seviyor),
patates köfte (pratik napiyim)
erişte pilavı,
börek
tatlı olarakda puding düşünüyorum.
ne menü amasengözlerimebaksanab
allan danacıı,barzey bacıma ynen katılıyorum
senin beni bu kadar duygulandırman şaşırtıcı:)
ben de çok özledim eski ramazanları
biz 4 kardeş, sahurlar muhteşem olurdu
babiş kaldırıdı sahura öpe koklaya hadi kalkın die
mutfaktan misler gibi yemek kokuları
ne kadar da çok yerdik,
kuzu hesabı
beklerdik top patlamasını o ayrı bi güzellikti
evimiz bahçeliydi,nazilli fincanları gibi 4 kardeş dizilir,top patlayınca hurra içeri
patladı patladı die çığlıklar
babiş açardı tv ,yi birbirinden güzel ilahi sesleri evimizin içine dolardı,
hey gidi heyyy
yani kuzu senin gibi beceriksizden de bu beklenir ne menü ama pilav börek puding ne alaka? delikafadulden
ben ne yapsam diye düşünüyorum ama büyük ihtmalle mercimek çorbası
karnıyarık pilav cacık salata ve tatlıyıda kocem alsın ya ben uğraşamam hamile hamile oruç tutuyom zatı :gitme:
Ulaaa, iftar menüm yattı bugünlük.
kendimi iftara davet ettirdim cebren ve hile ile, muhahaha:roflol:laelaelaelaelae
Arkadaşı aradım, napıyon ne ediyon falan feşmekan, üfff iftarada hiçbirşeyim yok, sen ne pişireceksin, baktım menü güzel, iyi akşama sizdeyiz:lepi:
Naadar yüzsüzüm yarebbim, nolcak benim bu halim:ecrin_bebek:
bi arkadaş hellimi kızartması sormuştu..
ben ince ince kesip teflon tavada az katı yağ ile pişiriyorum..
bizim damak tadımıza böyle uyuyor..
yağsız sevmiyoruz..
ama ızgarada da yapanlar var
oyyy zorlanmıyor msn kuzum yaaa hamileyken ben tutamıyorum valla birde 1 yaşında küçük bir canavarım var onun peşinde koşmaktan yorgun düşüyorum
allah sevabını bol bol versin:Saruboceq:
valla bugün ilk ve son arkadaşım dahada tutamam öldüm andım bittim llah kabul etsin ama çok zorlandım sabahtan beri midem kazınıyor çok halsizim artık tutamayacağım....
fitre vermeyi düşünüyorum
valla bugün ilk ve son arkadaşım dahada tutamam öldüm andım bittim llah kabul etsin ama çok zorlandım sabahtan beri midem kazınıyor çok halsizim artık tutamayacağım....
fitre vermeyi düşünüyorum