herkese hayırlı iftarlar ...
dualarınız şu mübarek saatte kabul görenlerden olsun inşAllah..
afiyet olsun kızlar
Allah kimseyi açlıkla ve susuzlukla terbiye etmesin:Saruboceq:
Ahh tatlısı Miya fırın eldivenimle oynamaya bayılıyor,bakıyorum yerinde yok.Çekmeceleri arıyorum tarıyorum mutfakta,aabauv mutfak malzemelerim gitmiş,yerinde boya kalemleri,minik oyuncaklar..Bir de kamufle etmez mi:roflol:
Tam cimcime..
Baktım oynuyor eldivenle yemek pişiriyor (kilimalı çooba yapıyormuş : tercüme : Kıymalı Çorbakaydirigubbakcemile3)
Dedim neyse oynasın yavrum,dokunmiyim.Derken fırının üstündeki bezi aldım netice bu işte :) Ama Allah'tan hasar büyük değil,iki tanesi çiçek gibi açılmış sadece,yahuşur patlıcanlarımıza..
Hayret ettim ben de,el hayru fi ma vaka,olanda hayır vardır gülüm.Rabbim beterinden korusun:teselli:
oyy libim ben bunu yeni gördüm
çok geçmiş olsun ya
nazarlar ettik sana biz:teselli:
demek gelinim klimalı çorbalar yaparmışcokacimcoook
ooooyyy oy kıyamam ben ona
benim oğlan da bayılır klimalı çorbaya
erzincan usülü erişte çorbamız bol köfteli meşhurdur ya böyle kıymalı kıymalı çok sever
ay bugün yemeklerim arttı
yarın da yeriz.
sonra bak hazır aklıma gelmişken yapıyım erzincan çorbası
bu arada libi kucağımda ne var biliyomusun
bugün pazardan kendisine iftariyelikler aldım evimizin minik tompiği
beyaz tavşanımız
tompik pofidik bey var kucağımda
onun akşam menüsü de havuçlu maydanoz:roflol:
:) Ama ama ama ne yapayım kardeşim,haksız mıyım..
Sahur ve iftar topiği olunca,akıl da mütemadiyen yemeklerde gezince,işte netice..
Ben seyahata bayılırım gülüm,her zaman da söylediğim üzre,nasibimiz neyse onu yaşarız.Kıta,iklim,millet,gelenek,görenek ayırmaksızın dünyanın her köşesinde yaşarım.Rabbim yeter ki sağlık versin.Rabbimin hediyeleri ile olayım tek.. (aile)
Bu dünyamızı cennete çevirebilmenin tek yoklu aile olmaktan,aile olmayı başarabilmekten geçiyor.
Herkese saadet-i dareyn dilerim.
Hımmm kadayıflı rulolar!
Süper bir seçim (ben de çok sevdiğim için:)
Kaymak eşliğinde daha bir güzel oluyor.
Bu arada siz hangi semttesiniz şuan itibarıyynan
ayyy çok geçmiş olsun Libyanam...üzüldüm... rabbim ölümden sonra yakmasın inşallah... bu kadarla kalalım...
Gökçe Rana canım hayırlısıyla sağsalim kucağına al inşallah canım meleğini...
eee hanımlar sahura ne yapıyorsunuz baakaılım .
ben tost yapacağım
domates
salatalık
peynir
koyacağım. yeter değilmi. sizler döktürürüsün herhalde börekler , hamur işleri falan ben üşeniyorum yaaa. hamur işine. birde kilo almaktan korkuyrouz .neyse herkese hayırlı sahurlar inş.
Bengu ev sahibesinin ellerine sağlık,sizlere de afiyet olsun.
Tandır böreği tadından yenmez,biraz zahmetli lakin değiyor..
evet canım tandır böreği çok zahmetli olduğu için hazırdı ama annemin tandır böreğine deişmem doğrusu..sen biliyosun buralalrın yemeklerini bakıyorumda alkisalkisalkis
Evet ben Kaykoriliyim (Kayseri-Kocaeli:)
Gülüm biliyorum tandır böreğini geçen ramazanda 3-4 defa yaptım,eşim bayılıyor,misafirlerlerimiz için de çok ideal.İnanılmaz lezzetli.Yapa yapa elin alışıyor zaten..
Simim uj geldin be yauv
yok canım uğraşma bi daha zahmetler vermiyim sana
ya sempatik saat 9:30 çok geç değil mi nasıl zorlanıyomusunuzbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?