- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Izleeee izleeeBende iyiyim fülüzüm eşimle film izlemecee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izleeee izleeeBende iyiyim fülüzüm eşimle film izlemecee![]()
Naletle gecen günlerin muhasebesini mi tutuyorsun sen de hemsomIzleeee izleee![]()
Cenna kuşum bende ıyıyim şükürİyiyim canım,sen nasılsın?Bir süredir görüşemedik
Heee o nalet günü hatirliyorum evlendigim günüNaletle gecen günlerin muhasebesini mi tutuyorsun sen de hemsom![]()
NegüzelBeden gozlerı döndürdün hemen yineee![]()
Tamam canım,iyi ol,keyfin yerinde olsun da yeterCenna kuşum bende ıyıyim şükürya evet evdeyız ya esımde evde bıkac gundur ondan pek bakamıyorum buraya evdeki işketi halletmeye çalışıyoruz
![]()
Ay hemsom yaHeee o nalet günü hatirliyorum evlendigim günü![]()
Sen eylülden pek fırsat bulamıyosun dımııı kıskandınNegüzel![]()
Okadar seyi özledimki encokta kendi basima kafa dinlemeyiSen eylülden pek fırsat bulamıyosun dımııı kıskandın![]()
![]()
![]()
Iyıyım ıyıyım kuşuum aklım sızdee ara ara gırmeye çalışırım yineeTamam canım,iyi ol,keyfin yerinde olsun da yeter![]()
Yaa kıyamam ancdk uyuyunca kendı basına kalabılırsın fülüzüm oda ne kadar olursaOkadar seyi özledimki encokta kendi basima kafa dinlemeyi![]()
Aynen canimya eskiden calisiyodum geziyodumYaa kıyamam ancdk uyuyunca kendı basına kalabılırsın fülüzüm oda ne kadar olursa![]()
İyiyim kuzum şükür sen nasilsin iyisin inşallahSelam perişiiim nasılsınnn hersey yolundamıu![]()
![]()
![]()
Seni yıldızlı etiketledim![]()
Biz gönüllerin birincisiyiz şekerim olay banlik falan değilDeme öyle deme üzme yurecigimibak banlatirim seni ve haleyi
![]()
Hemşom farkettim de herkesi toplayan sensin, yoksa kimse gelmiyoHemsom![]()
Gönüllerden oteyede gitmek nasip olur inşallah hepimizeçok bekledim tabii bir farkım olmalıydı
Biz gönüllerin birincisiyiz şekerim olay banlik falan değil![]()
Benim çocuğu veriyim curcunaya girince boşluğu ararsınValla hiçbirşey yapmıyorum yavrum, boş boş zaman öldürüyorum omrumden gidiyo![]()
Dogru söze ne denir