- 24 Eylül 2018
- 97.403
- 292.903
Hem de nasilJennam da fıstık sever senin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de nasilJennam da fıstık sever senin gibi
Ali Rıza Bey aman ağzımızın tadı bozulmasın
Ağzının tadı nasıl diye bir bakayım dedimAli Rıza Bey aman ağzımızın tadı bozulmasın
Taşınma telaşı var bu ara, hep bi koşturmaca halindeyim onun harici ağzımın tadı iyi diyelim senin nasıl Ali Rıza BeyAğzının tadı nasıl diye bir bakayım dedim
Deme öyle deme üzme yurecigimibak banlatirim seni ve haleyiTatlım elimde değil ki @Margaret Hale ve ben sunum konusunda pro uyeyiz biliyorsun. Taş koysak şekil kesiyor
Yine formdasin jennam
Hamdolsun Hayroş'um,bu kadar hayırsız evlada rağmen direniyorumTaşınma telaşı var bu ara, hep bi koşturmaca halindeyim onun harici ağzımın tadı iyi diyelim senin nasıl Ali Rıza Bey
Her gelen bir uğrasın dedim canım iyiler mi,keyifler nasılYine formdasin jennam
Nasılsın cennaam
İyi yapıyorsun kuzu artık biraz geciksen eksiklik hissediliyor etiketlerininHer gelen bir uğrasın dedim canım iyiler mi,keyifler nasıl
Anca girdim İnternet gitti birdenhemsom
Çok iyiyim canımın iciii Seni gördüm daha iyi oldum:) Kolaylıklar diliyorumJenna16 benim böööğöön de canlı dersim var da haftaiçi bir gün yapamamıştım onu telafi ediyorum delirmecelere devam yani.
Nasılsınnn güzelciğiiimmm
HelloooSelamlar hanımmlaar
Hellöööö fülüzüm ne haberHellooo
İyiyim canım,sen nasılsın?Anca girdim İnternet gitti birden
Nasilsin
Selamm orisimSelamlar hanımmlaar
Iyiyim şükür sen nasilsin bakiyimHellöööö fülüzüm ne haber