- 18 Ekim 2020
- 5.138
- 13.224
- 198
Ne olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olmuş
Amaniiiiin en tatlı yerinde uykununNe iyi ne kötü. Uyku ortasında kalkınca böyle oluyor![]()
Bir kac gundur ben de yoktum,tuhaf geliyor insana girmeyinceBende iyiyim şükür. Bu ara çok takilamiyorum buraya özledim sizi ay.
Nolmus kiii kuzu
Kayinvalidesi düşmüş,onlarda kalacakmış. Görmeyince merak ettimNe olmuş
Kv'si düşmüş, hastane dönüşü onlarda kalacakmış kuzum. Ondan gelemedi demekNolmus kiii kuzu
Hadiyaa kötü olmuşKayinvalidesi düşmüş,onlarda kalacakmış. Görmeyince merak ettim
Sorma yaaa. Hani böyle isinirsin da yorganın üstüne bacağını atarsın da bir soğukluk gelir ve rahatça uykuya devam edersin ya. Hah ben orada devam edemeden 'anne kak' diye bir sese uyanmak zorunda kaldımAmaniiiiin en tatlı yerinde uykunun![]()
Bütün kahkahalari kaçırmışım gibi geliyorBir kac gundur ben de yoktum,tuhaf geliyor insana girmeyince![]()
İyidir inşallah
3 hafta vakit var ,yasaklarda burda full mesaiBütün kahkahalari kaçırmışım gibi geliyor![]()
Kayinvalidesi düşmüş,onlarda kalacakmış. Görmeyince merak ettim
Ayy ben seni yerimyaaa öylede güzel anlatiyonkiSorma yaaa. Hani böyle isinirsin da yorganın üstüne bacağını atarsın da bir soğukluk gelir ve rahatça uykuya devam edersin ya. Hah ben orada devam edemeden 'anne kak' diye bir sese uyanmak zorunda kaldım![]()
İnşallah canımİyidir inşallah![]()
Zaten karantina azalınca kk de bir boşluk olmaya başlıyor3 hafta vakit var ,yasaklarda burda full mesai![]()
Amin canımİnşallah canım![]()
Parkta çay içmek varken ,havalar da böyleyken normaldirZaten karantina azalınca kk de bir boşluk olmaya başlıyordemek ki virüs bitse uzun süre kimse ugramayacak
'annecim ben yatiyim sen oyna biraz' diyorum 'anne ee bibbi' diyorAyy ben seni yerimyaaa öylede güzel anlatiyonkivallahi günah yapılmaz anneye buuuuu
![]()
Ayy koptumya'annecim ben yatiyim sen oyna biraz' diyorum 'anne ee bibbi' diyor
Senin bitti diye herkesin bitmek zorunda mı ama demi![]()