- 29 Nisan 2015
- 31.435
- 105.683
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canımcim?Günaydın![]()
Nasılsın???Günaydın kırmızı kız![]()
Şükür balım bende iyiyim azcik sabahın susamisligi var boğazımda oda geçer inşallahİyiyim canım çok şükür,sen nasılsın?![]()
Günaydın sensin cicekGünaydın çiçekler![]()
Tamam siz böcek olunŞükür balım bende iyiyim azcik sabahın susamisligi var boğazımda oda geçer inşallah
Günaydın sensin cicek![]()
![]()
Gecer canım inşallah, Allah iyilik versinŞükür balım bende iyiyim azcik sabahın susamisligi var boğazımda oda geçer inşallah
Günaydın sensin cicek![]()
![]()
Şükür canım iyiyim sen nasılsın bakemNasılsın???![]()
Sanada gönaydinGönaydınnnnnnn![]()
Günaydın tatlışım nasılsın?Günaydın çiçekler![]()
Değet kızTamam siz böcek olun![]()
![]()
![]()
Tek seferde üstelikYa baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da KaracaEki Görüntüle 2836962
Üretim hatası bence.Ya baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da KaracaEki Görüntüle 2836962
İyiyim canım ,sen nasılsın?Nasılsın canımcim?
Günaydın kuzuGünaydın çiçekler![]()
Ne iyi ne kötü. Uyku ortasında kalkınca böyle oluyorŞükür canım iyiyim sen nasılsın bakem![]()
Nekadar kötü olmuş öyleYa baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da KaracaEki Görüntüle 2836962
Bende iyiyim şükür. Bu ara çok takilamiyorum buraya özledim sizi ay.İyiyim canım ,sen nasılsın?![]()