Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Ya baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da Karaca 🤔 46214A9C-A8C1-4B5F-8E60-9640CCDC4EE3.webp

Ya baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da Karaca 🤔Eki Görüntüle 2836962
Tek seferde üstelik 🥲makinede mi yikadin?

Ya baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da Karaca 🤔Eki Görüntüle 2836962
Üretim hatası bence.

Nekadar kötü olmuş öyle🙄

Back
X