- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
GünaydınlarGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınlarGünaydın![]()
Nasılsın sekercigim ?Günaydınlar![]()
İyiyim sağol şekercim sen nasılsınNasılsın sekercigim ?![]()
Ben de iyiyim sekercigimİyiyim sağol şekercim sen nasılsınşu aşılama işi varya haftaya onda sorun yokmuş gitmeyle alakalı biraz önce covid sayfasındada sormuştum.Cuma günü eşimde aşı olacak.
2.doz için 28 gün arayla yapılıyor aşı.Ben de iyiyim sekercigimİyi bari,onun için endişe ediyordum ben de. İkinci doz için ne kadar bekleniyordu? 15 gün ,1 ay
![]()
Tamamdır:) ilkini bir olayım da bakalim2.doz için 28 gün arayla yapılıyor aşı.
Şu anda 55 yaş üstüne başladılar aşıda.Tamamdır:) ilkini bir olayım da bakalim
Kronik hastaları da aradan çıkartacaklar herhalde,Haziran için hedef 40 yaşmışŞu anda 55 yaş üstüne başladılar aşıda.
En başta yapsalardı kronik hastalarıda aşılar olsaydı iyi olacaktı.Kronik hastaları da aradan çıkartacaklar herhalde,Haziran için hedef 40 yaşmış
Gnaydınlar habibimGönaydınnnnn![]()
Günaydınlar fülüzümmGünaydın![]()
Günaydınlar mervişimGünaydınn hayırlı sabahlarınız olsun hepiniziin![]()
Günaydın![]()
Günaydınnnnnnn![]()
Günaydınnnn![]()
Günaydınlar hanımlar![]()
Gönaydınnnnn![]()
Günaydın kızlarGünaydınn hayırlı sabahlarınız olsun hepiniziin![]()
Guten morgen fülüzümGünaydın kızlar![]()
![]()
![]()
Ablam nasilsin nasil oldunGuten morgen fülüzüm![]()
Aminn inşallah, evet eşimde sanata çok düşkün hep film izlerSağlıcakla dünyaya gelsinterazi burcu güzel bir burç sanata ve güzelliğe düşkündür.
![]()
İyiyim canısı sağol bileğim ağrıyor hala,demin 155'i aradım randevum var gidebilirmiyim diye,randevunuz varsa sıkıntı yok dedi.Ablam nasilsin nasil oldun![]()
Adalet çok önemlidir bizde,haksızlığa gelemiyoruz hiç,filim kısmı bende çok yok ben daha çok belgeselciyimdir:))Aminn inşallah, evet eşimde sanata çok düşkün hep film izler![]()