- 24 Haziran 2015
- 39.893
- 154.584
- 598
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Bekliyorum canımTamam o zaman ben de varım Nevreste
Geçmiş olsun kukriskomAyy hayırlı olsun nevossuzerinize afiyet alerjim mi tuttu ne oldu geceden beri hapsirik rekoru kırıyorum
Aşkom geçmiş olsunBende bu sıra öyleyim sürekli burnum akıyor:)Ayy hayırlı olsun nevossuzerinize afiyet alerjim mi tuttu ne oldu geceden beri hapsirik rekoru kırıyorum
Teşekkür ederim canısıGeçmiş olsun kukriskom
İnşaallah canımBu dediğine uyulursa,sahur ruhuna uygun çok samimi, sade fotoğraflar gelir bakalım nasıl bir kategori olacak katılırım belki ben de minnak bir sofrayla
Sağol aşko hiç sorma bende de başladı ara ara oluyor böyleAşkom geçmiş olsunBende bu sıra öyleyim sürekli burnum akıyor:)
Bahar geçişiAşkom geçmiş olsunBende bu sıra öyleyim sürekli burnum akıyor:)
Daha samimi sıcakBu dediğine uyulursa,sahur ruhuna uygun çok samimi, sade fotoğraflar gelir bakalım nasıl bir kategori olacak katılırım belki ben de minnak bir sofrayla
Bu sıra böyle olur:/Sağol aşko hiç sorma bende de başladı ara ara oluyor böyle
Evet canım genzim kapalı bu sıra ilaç almayı da unutuyorum:)Bahar geçişi
Onu bu sefer asla unutmam hamurunu hazırladım şimdi evdeyken bu gün yapayımFotoğrafı özelden bana atarsın:)
Labne kutusunu unutma:)
Katıldım bak hazırlık yapıyorum şuanEvet evet
Aferin kız sana süpersin bebekKatıldım bak hazırlık yapıyorum şuan
Benimde bahar alarjim var allahtan ilaç aldım hemen hapşuruyorum gözlerim kaşınıyor bununakıyor ama ilacım var onu içince olmuyor şimdi başlar temmuza kadar böyleEvet canım genzim kapalı bu sıra ilaç almayı da unutuyorum:)
İnşAllah güzel şeyler çıkarnAferin kız sana süpersin bebek
❤İnşAllah güzel şeyler çıkarn
Ahsjahsakjs naparım? Bence yine olmaz, benim sofram gariban kalır ama olsun. Katılacağım.Seni tepsiyi naparsin biliyon mu hemso
Sen sunumlarda çok iyisin hemso, kırışık yatak tarihe geçerAhsjahsakjs naparım? Bence yine olmaz, benim sofram gariban kalır ama olsun. Katılacağım.
Görüp göreceğim bir tek oymuş işte.Sen sunumlarda çok iyisin hemso, kırışık yatak tarihe geçer