- 24 Haziran 2015
- 39.977
- 154.838
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum canımTamam o zaman ben de varımNevreste
Geçmiş olsun kukriskomAyy hayırlı olsun nevossuzerinize afiyet alerjim mi tuttu ne oldu geceden beri hapsirik rekoru kırıyorum
![]()
Aşkom geçmiş olsunAyy hayırlı olsun nevossuzerinize afiyet alerjim mi tuttu ne oldu geceden beri hapsirik rekoru kırıyorum
![]()
İnşaallah canımBu dediğine uyulursa,sahur ruhuna uygun çok samimi, sade fotoğraflar gelirbakalım nasıl bir kategori olacak
katılırım belki ben de minnak bir sofrayla
![]()
Sağol aşkoAşkom geçmiş olsunBende bu sıra öyleyim sürekli burnum akıyor:)
Bahar geçişiAşkom geçmiş olsunBende bu sıra öyleyim sürekli burnum akıyor:)
Daha samimi sıcakBu dediğine uyulursa,sahur ruhuna uygun çok samimi, sade fotoğraflar gelirbakalım nasıl bir kategori olacak
katılırım belki ben de minnak bir sofrayla
![]()
Bu sıra böyle olur:/Sağol aşkohiç sorma bende de başladı ara ara oluyor böyle
![]()
Evet canım genzim kapalı bu sıra ilaç almayı da unutuyorum:)Bahar geçişi![]()
Onu bu sefer asla unutmamFotoğrafı özelden bana atarsın:)
Labne kutusunu unutma:)
Katıldım bak hazırlık yapıyorum şuanEvet evet![]()
Aferin kız sana süpersin bebekKatıldım bak hazırlık yapıyorum şuan![]()
Benimde bahar alarjim var allahtan ilaç aldım hemen hapşuruyorum gözlerim kaşınıyor bununakıyor ama ilacım var onu içince olmuyor şimdi başlar temmuza kadar böyleEvet canım genzim kapalı bu sıra ilaç almayı da unutuyorum:)
Ahsjahsakjs naparım? Bence yine olmaz, benim sofram gariban kalır ama olsun. Katılacağım.Seni tepsiyi naparsin biliyon mu hemso![]()
Sen sunumlarda çok iyisin hemso, kırışık yatak tarihe geçerAhsjahsakjs naparım? Bence yine olmaz, benim sofram gariban kalır ama olsun. Katılacağım.![]()
Görüp göreceğim bir tek oymuş işte.Sen sunumlarda çok iyisin hemso, kırışık yatak tarihe geçer![]()