Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
ARKADAŞLAR! Lütfen masalarımızı abartmayalım. Her akşam sahurda ne yiyorsak onu paylaşalım. 😌😌😌 48 çeşit börek pasta çörek yapmaya, paylaşmaya gerek yok.

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. lütfen mesajımı ilk mesajda sabitler misin? 😂😂😂
Ya seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısın 🤗😍🤩

Yalniz ayşom tepsi sunumunda çok iyiydi senin, bunu gözden geçir 🤗

Ya seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısın 🤗😍🤩

Yalniz ayşom tepsi sunumunda çok iyiydi senin, bunu gözden geçir 🤗
Sahuru da kırışık çarşafların içinde yapsın,, iyi fikir 🤣

Arkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun. 😒

Eklentiler

• 2E95A277-935B-461F-BD2C-A72932592ABC.jpeg
    2E95A277-935B-461F-BD2C-A72932592ABC.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 33
Işte hemso yaaa ,çok haklısın zariflige gerek yok😄 şu içtiğine sukretsin herkes🤪😄
Arkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun. 😒

Kesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruz 😂😂😂 kahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini 😂😂😂

Kesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruz 😂😂😂 kahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini 😂😂😂
Ha şöyle gerçekçi olsun herkes yaa ayşom, birbirimizi kandırmayalım 😅

Bi de çıkarmaya mi uğraşacağız 🤷‍♀️🤦‍♀️😄

Dediler ve gold sunumluk kullandılar... 🤪

Back