- 19 Ocak 2017
- 6.977
- 20.256
- 37
Bu yarışmada ben yokum balım dinleniyorum bi daha ki yarışmaya artuk
Dinlen sen birinciliğin ve gönlümün birinciliğinin keyfini çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yarışmada ben yokum balım dinleniyorum bi daha ki yarışmaya artuk
Ben şok senin oyundaDestek için katıldım. 4 tabağa çıkarsaydım kesin ben birinciydim
Wuuuuu beybim yirim seni bal mısın acaba sen hep ben birincin kalayımDinlen sen birinciliğin ve gönlümün birinciliğinin keyfini çıkar
1 yıl cicim geçen beyaz yarışması hangi aydı? Seneye o vakitte bitiyorBen şok senin oyunda
Nezaman kadar fasillesin kuzu sen nezaman bitcek
Wuuuuu beybim yirim seni bal mısın acaba sen hep ben birincin kalayım
Aynen kesin tabaklar fazla olduDestek için katıldım. 4 tabağa çıkarsaydım kesin ben birinciydim
Nekaaa uzuldum1 yıl cicim geçen beyaz yarışması hangi aydı? Seneye o vakitte bitiyor
Kim acaba o çakıl taşlıAynen kesin tabaklar fazla oldu
Üzülme bu kadar. Beni de ağlatacaksınNekaaa uzuldum
Ben cano,seneye nisana kadar mı1 yıl cicim geçen beyaz yarışması hangi aydı? Seneye o vakitte bitiyor
Hahahahahahha hayır canım. Ben her zamanki gibi ya 2. Ya 3. Olurumalsem canısı senmisin yoksam bu son masa
Aynı bizim ev neyse ki taşınıyorumGünaydın kızlar bizim eve yaz geldi dünden beri piştim dışarısı 29 derece ise ev 39 derece
Evet senin geçen ayda bitiyorBen cano,seneye nisana kadar mı
Darısı başıma bir daha çatı katı istemem herhaldeAynı bizim ev neyse ki taşınıyorum
Son katlar daha beter yanıyor, darısı başına benimde son kat ve güney cephe bir de İzmir'in iğrenç sıcağıDarısı başıma bir daha çatı katı istemem herhalde