- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.524
Şu 1 ve 12 ne olurdu fasille olsalar yarabbeeeemYok değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu 1 ve 12 ne olurdu fasille olsalar yarabbeeeemYok değil
Bu hep yapılan bir şey patenti bende miBence sensin yumurta yarismasinda oyle biseyler vardi sanki
Değil sevinmeyinŞu 1 ve 12 ne olurdu fasille olsalar yarabbeeeem
Ama oylama gizliTabakalardan imkansızE Elif_Eylul bende tabaklardan tahmin etmiştim yumurtalar da Malatyalı ya benziyor haklısın
Sanki nebilim belkide yoksun ama tabaklarda tanıdık geldiBu hep yapılan bir şey patenti bende mi
Sevinmedikki sevinemedikki abla iç gecirdikkk keşkem dedikkkDeğil sevinmeyin
Nebilim belkide yoktur yokum diyoE Elif_Eylul bende tabaklardan tahmin etmiştim yumurtalar da Malatyalı ya benziyor haklısın
Tabaklardan olamaz Katılsam kullanmadıklarımla katılırdımSanki nebilim belkide yoksun ama tabaklarda tanıdık geldi
Neyse 3gün sonra gorcezTabaklardan olamaz Katılsam kullanmadıklarımla katılırdım
Ara ara geliyorim canım nasılsınMinnaaaak asıl sen hoş geldin Bayadır görünmüyorsun sanki bir sevindim bir mutlu oldum
Aynen görelimNeyse 3gün sonra gorcez
Hazir ol ama topa tutarim sensenAynen görelim
Ara ara geliyorim canım nasılsın
Oyyy cok sağol yeni yarışma da olurum inşallah bakalım ne çıkacakÇok şükür bu günümüze sen nasılsın Gel gel kopma buralardan sayılı burda sen gibiler kaybolma bir yerlere
Oyyy cok sağol yeni yarışma da olurum inşallah bakalım ne çıkacak
Oylama gizli mecburmuyumAsıl kuralı bozduğun için ben seni topa tutacağımHazir ol ama topa tutarim sensen
Ne kalırsa bahtimaNe istiyorsan söyle Nevreste ablayı darlayak
Oylama gizli mecburmuyumAsıl kuralı bozduğun için ben seni topa tutacağım