- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.134
Balkonum yokki camdan alsam
Aman bee sizde bahane bahane pirrpppNemli ve havayı içime çekersem kendime gelemem minik üstelik balkon yaniyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balkonum yokki camdan alsam
Aman bee sizde bahane bahane pirrpppNemli ve havayı içime çekersem kendime gelemem minik üstelik balkon yaniyi
Allah iyilik versin cennam bende iyiyim çok şükürİyiyim canım,hosgeldin,sen nasılsın?
Aynen öyle sosyalimKimin yok ki evvoşum, bazen geliyolarbanada şükür bugunumuze diyelim evvoşum
Allah iyilik versin cennam bende iyiyim çok şükür
Aynen öyle sosyalim
Keşke burda olsaydın bir pırt alsaydın sarhoş gibi sürünürdün benim gibi e bide oruçluAman bee sizde bahane bahane pirrppp
Sende haklısın bebişim ne diyeyim bak şuan benim ev soğuk yoksa disarsi bizim de yanıyorKeşke burda olsaydın bir pırt alsaydın sarhoş gibi sürünürdün benim gibi e bide oruçlu
Hatta ilk beş. Ama ilk ona girmişim.Yine ilk üçe bile giremediğimiz bir yarışma...
Hatta ilk beş. Ama ilk ona girmişim.
Demekki kk çok meyve ve balla sahur yapmiyoYine ilk üçe bile giremediğimiz bir yarışma...
Senden beklenmeyen haraketler şaşırdım vallahi billahi tillahiNe sandindi canım cigerim
Baklavayı görünce direk aklıma geldi ama hadi dedim kim oldginu bilmiyorum alınmasın diyeDemekki kk çok meyve ve balla sahur yapmiyo
Çok mu pinti duruyorum ordanSenden beklenmeyen haraketler şaşırdım vallahi billahi tillahi
Baklavanin sahurda ne işi var demislerdirBaklavayı görünce direk aklıma geldi ama hadi dedim kim oldginu bilmiyorum alınmasın diye
Ben her gece tatlı gomup üstüne şu içip yatiyorum aslında tam benlik baklava kısmı
AccikÇok mu pinti duruyorum ordan
Bak ben dün gece bir kalburabasti bir tulumba attım ağzıma sonra langir langir su ondan sonra ahaliye sahur hazırladım onlarla cay içtim birde ne dengeli bir beslenmeBaklavanin sahurda ne işi var demislerdir
Eşime bunu desen kabul etmezdi