- 28 Haziran 2011
- 59.461
- 150.022
Düşünmen yeter minikimKeşke imkan olsa da benim olsa da hepinize göndersem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünmen yeter minikimKeşke imkan olsa da benim olsa da hepinize göndersem
Evvoşum iyi misinBurası çok sıcak ya
Geçmiş olsun mervem geçici bu günler inşallahMiniiik miniiik bulantılardayım.
Bana banaaaa perineeeKeşke imkan olsa da benim olsa da hepinize göndersem
3 ay öyle oluyor sonrasında geçer insallahKemiriyoz bakalım biz de.
Antalya da sin bebeğim olacak tabiBurası çok sıcak ya
Senin direk tarlayı üstüne yaparımBana banaaaa perineee
Auuuvvvv bak bu iyiydiiiSenin direk tarlayı üstüne yaparım
İyiyim sosyalim çok şükür giremedim pek eşimin çalışma saatleri değişti çoğunlukla evde ben zaten kendime gelene kadar akşam oluyorEvvoşum iyi misin
Olur olurr bal gıbı oluuuuurHiç kolay gibi durmuyor mutfak banyo
Aman yeter ki iyi ol evvoşum ya ,sağlık olsun. Iyi olmana sevindim❤İyiyim sosyalim çok şükür giremedim pek eşimin çalışma saatleri değişti çoğunlukla evde ben zaten kendime gelene kadar akşam oluyor
Ne sandindi canım cigerimAuuuvvvv bak bu iyiydiii
İyiyim sosyalim çok şükür biraz depresik halim var bu aralar sen nasılsın iyimisinAman yeter ki iyi ol evvoşum ya ,sağlık olsun. Iyi olmana sevindim❤
Deprsikmi benimde benimdeİyiyim sosyalim çok şükür biraz depresik halim var bu aralar sen nasılsın iyimisin
Öyle diyolar. BekliyozGeçmiş olsun mervem geçici bu günler inşallah
İyiyim sosyalim çok şükür biraz depresik halim var bu aralar sen nasılsın iyimisin
Çıkın balkona derin nefes alın verinDeprsikmi benimde benimde
Kimin yok ki evvoşum, bazen geliyolarbanada şükür bugunumuze diyelim evvoşumİyiyim sosyalim çok şükür biraz depresik halim var bu aralar sen nasılsın iyimisin
İyiyim canım,hosgeldin,sen nasılsın?Cennam geldim nasılsın?
Balkonum yokki camdan alsamÇıkın balkona derin nefes alın verin
Nemli ve havayı içime çekersem kendime gelemem minik üstelik balkon yaniyiÇıkın balkona derin derin nefes alın ...