- 24 Eylül 2018
- 97.411
- 292.911
Bunlar tura çıkmış hemsom,yoksa mecbur götürüyoruzAntep’te markete giderken çocuğu ben de mecburen yanımda götürüyordum bırakacak kimsem olmadığı için. Noğlur fazla gömmeyin hemşom ahsjajsja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar tura çıkmış hemsom,yoksa mecbur götürüyoruzAntep’te markete giderken çocuğu ben de mecburen yanımda götürüyordum bırakacak kimsem olmadığı için. Noğlur fazla gömmeyin hemşom ahsjajsja
Sağol canım benimSen nasılsın?Geçmiş olsun canım. Kardeşine şifalar dilerim.
AnlastikSağol canım benim
Senin yerinede içerim
İstese şu an yollar amaTelefonum her an beni bırakabilir. Gözünün içine bakıyorum beni terketmesin diye
Fotoğraf çekerken kapanıyor
Bana yeni telefon için, 7-8 bin hibe veremedi
Oruç tutmayınca iyiyimSağol canım benimSen nasılsın?
Yaa ,insallah artmaz Kolay gelsin canımOruç tutmayınca iyiyim
Bugün tekrar niyetlendim ufaktan yokluyor agrilar oralı olmuyorum . Canlı dersim var birazdan onu öldürüp rahatlicim inşallah.
Canlı dersi öldürmek mi? Hiç bu açıdan düşünmemiştim.Oruç tutmayınca iyiyim
Bugün tekrar niyetlendim ufaktan yokluyor agrilar oralı olmuyorum . Canlı dersim var birazdan onu öldürüp rahatlicim inşallah.
Kocan kefil olsunBen işsiz bir kadınım, maaş bordrom yok
Nasıl geri ödememi bekliyorsun?
Benim de aynısını oldu bugün. Foto çekerken sürekli uygulamadan attı bi ara Trendyola girdim, oradan da attıTelefonum her an beni bırakabilir. Gözünün içine bakıyorum beni terketmesin diye
Fotoğraf çekerken kapanıyor
Bana yeni telefon için, 7-8 bin hibe veremedi
Adakıyım ablam, fıstıklardan dolayı Antepli diyorYasmin Adalı değil mi
Bende telefonla ilaçlarımı yazdırdım. Eczacı da eve bırakacakBunlar tura çıkmış hemsom,yoksa mecbur götürüyoruz
Pinti o cancağzımİstese şu an yollar ama
Canımın iciiiii kuzucum benimyaellede yazilabiliyor azsonra bir yazayım ne gelcekBende var bir şifre
Şimdi baktım. Kapagı okutmak gerekiyormuş
Tam da alerji zamanı şuan geçmiş olsjn nevomTiroid ve alerji
Sen benim şiirinmmi görme zatenCanımın iciiiii kuzucum benimyaellede yazilabiliyor azsonra bir yazayım ne gelcek
Anaaam hani kuzum benim net yok eşimden girdim hani nerdeSen benim şiirinmmi görme zaten
Etiketlemistim seni dur bulayimAnaaam hani kuzum benim net yok eşimden girdim hani nerde
Ay kuzu valla eşimden girdim şuan bildirimlerde görmedim yaa görsem yazmammi benEtiketlemistim seni dur bulayim
Netsizlik dışında ehh idare eder kuzucumAh bu nalet net perişim
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsın perişcanim ❤