- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Simdi gittik oraya bisey yok diyo canimya kas gevseltici ve agri kesici verdi,kaslari zedelenmistir psikolojik etkilenmistir dediOrtopedi bölümüne mi gitseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi gittik oraya bisey yok diyo canimya kas gevseltici ve agri kesici verdi,kaslari zedelenmistir psikolojik etkilenmistir dediOrtopedi bölümüne mi gitseniz
Sende ıphone almaTelefonum her an beni bırakabilir. Gözünün içine bakıyorum beni terketmesin diye
Fotoğraf çekerken kapanıyor
Bana yeni telefon için, 7-8 bin hibe veremedi
Geçmiş olsunSimdi gittik oraya bisey yok diyo canimya kas gevseltici ve agri kesici verdi,kaslari zedelenmistir psikolojik etkilenmistir dedi
Ne alayım, bak bu telefonum 7 seneyi devirdiSende ıphone alma
Benim bir önceki lg markaydı 9 yıldır hala çalışıyor.Hala çocukların elindeNe alayım, bak bu telefonum 7 seneyi devirdi
Birde alışmışım iPhone’a, bugün kaynanamın telefonunu kullanamadım
Sagol canimGeçmiş olsun
Bundan önceki LG’di benimde. Sürgülü Shine model, 9 sene kullandım bende onuBenim bir önceki lg markaydı 9 yıldır hala çalışıyor.Hala çocukların elinde
Şimdi oppo çok memnunumSenin çekme kalitesi,kullanımı çok iyiBundan önceki LG’di benimde. Sürgülü Shine model, 9 sene kullandım bende onu
Bu ara telefon falan alamam, uygulama siliyorum sürekliŞimdi oppo çok memnunumSenin çekme kalitesi,kullanımı çok iyi
Resimlerin ağırlık yapıyordur.Bu ara telefon falan alamam, uygulama siliyorum sürekli
Bizim bozuk,yağmur yağıyorHava çok sıcak, bahçeye mi insem
Çok fotoğraf yok canım, en fazla 100 tane vardır. Sürekli temizlerim çünküResimlerin ağırlık yapıyordur.
Çok güneşli burasıBizim bozuk,yağmur yağıyor
16 yetmiyor zatenBenim 32 o bile ancak oluyor.16 yetmezÇok fotoğraf yok canım, en fazla 100 tane vardır. Sürekli temizlerim çünkü
Şimdi baktımda, 13 tane uygulama var. 16GB neye yetecek
Asla deme kuzum lazım olur belkiSen kocanla aşk yasıyo olabilirsin ama ben asla
İn ne olacak sizin müstakilÇok güneşli burası
Geçmiş olsun canım. Kardeşine şifalar dilerim.Kardeşimle ilgili sıkıntı var da ,ondan sordum canım.
Yasmin Adalı değil miyasminsay nerdesin Antepli güzeli
Aylık 20 liraya GB kapasitesi satın al kurtul. Ben öyle yaptım.Çok fotoğraf yok canım, en fazla 100 tane vardır. Sürekli temizlerim çünkü
Şimdi baktımda, 13 tane uygulama var. 16GB neye yetecek