- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Bu kadarla gecmis olsun84 filan yaşı telaşyapmış herhalde bide pide alayım gitmişken demiş,evinn orada zaten
Sağol canım benim mosmor bazı yerleri.Hay Allah ya ,çok geçmiş olsun ablacım.
Allah yerinde dinlendirsin,rahmet eylesin inşallahDün rahmetli annemin 1.yılıydı yasin okudum dua ettim,dün kötüydüm yine ..
Kader kurbanıyız kukrişSen niye bizi harciyon şimdi cankuşum
Aynen daha kötüde olablirdi yani..Bu kadarla gecmis olsun
Degisik bir yorum
Tabii,yaşı da varmışAynen daha kötüde olablirdi yani..
Amin inşallah çok sağol,benim kalemdi annem güçlü bir kadındı.Allah yerinde dinlendirsin,rahmet eylesin inşallah
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın inşallahDün rahmetli annemin 1.yılıydı yasin okudum dua ettim,dün kötüydüm yine ..
Bde hareketli sormaTabii,yaşı da varmış
Rabbim mekanini cennet eylesin ablacimDün rahmetli annemin 1.yılıydı yasin okudum dua ettim,dün kötüydüm yine ..
Amin çok sağol canım benim.Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın inşallah
Anne,baba kaybı çok zordur eminimAmin inşallah çok sağol,benim kalemdi annem güçlü bir kadındı.
İyi ki kırık falan yok o yaşta iyileşmesi de zor olur du,yine Allah korumuş ablacım beterinden.Sağol canım benim mosmor bazı yerleri.
Amin çok sağol fülüzüm .Rabbim mekanini cennet eylesin ablacim
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsunDün rahmetli annemin 1.yılıydı yasin okudum dua ettim,dün kötüydüm yine ..
Keşke dikkat etse ama ici durmuyor herhaldeBde hareketli sorma
Of çok geçmiş olsun ablacım yaSağol kuzum evet k.valide düştüde.
K.valide düştü kukrişim yürüyen merdevenden bende kalıyor şimdi.
Şunu anladım anne daha zormuş.Anne,baba kaybı çok zordur eminim
Bu ilk değil,daha önce de düşmüştü el bileğini kırdı 2 ay önce filan düştü alnı gözü gitti yineİyi ki kırık falan yok o yaşta iyileşmesi de zor olur du,yine Allah korumuş ablacım beterinden.