Hayırdır ablacımSağol şekercim teşekkürler,bende kalıyor morlukları var vücutta röntgen tomografi filanda çekildi acilde neyseki bişi çıkmadı.
Çok teşekkür ederim sağol
Sağol canım,ağrıları var tabi göz kısmı altı mosmor maalesef vücuttada öyle.
Şimdi banyosunu yaptırdım yıkadım uzandı biraz.
Bence kakılmış insanlarız bizSeçilmiş insanlarız bence
Biz pis ,siradanlarSeçilmiş insanlarız bence
Onlarda olup bizde olmamasının bir sebebi var diye düşünüyorumNe yönden
Ne çok el birikmiş içinizdeBence kakılmış insanlarız biz
Ya seçilmiş kişiler onlarsa kukrişOnlarda olup bizde olmamasının bir sebebi var diye düşünüyorum
Evinin karşısında hastane var zaten hemen oraya gitmiş beyin cerrahı görmesi lazım demiş,düşmüş ama banada söylememiş o sıradada telde konuşmuştuk hatta.Gecmis olsun sekercigimiyi ki bir şey cikmamis
Pozitif düşün askom,evetOnlarda olup bizde olmamasının bir sebebi var diye düşünüyorum
Ne çok el birikmiş içinizde
Ya seçilmiş kişiler onlarsa kukriş
Sen niye bizi harciyon şimdi cankuşumYa seçilmiş kişiler onlarsa kukriş
Yaşı yok mu ? Biraz daha dikkat etseymis keskeEvinin karşısında hastane var zaten hemen oraya gitmiş beyin cerrahı görmesi lazım demiş,düşmüş ama banada söylememiş o sıradada telde konuşmuştuk hatta.
Ya kafada bişi filan olsaydı,rahat durmuyor ki hiç avm'ye gitmiş işte telefonla alakalı bişeyler olmuş.
Sağol kuzum evet k.valide düştüde.Abla çok geçmiş olsun kv mi
K.valide düştü kukrişim yürüyen merdevenden bende kalıyor şimdi.Hayırdır ablacım
Sen niye bizi harciyon şimdi cankuşum
Her zaman bilirsin beni aşkoPozitif düşün askom,evet
Ne çok el birikmiş içinizde
84 filan yaşı telaşyapmış herhalde bide pide alayım gitmişken demiş,evinn orada zatenYaşı yok mu ? Biraz daha dikkat etseymis keske
Hay Allah ya ,çok geçmiş olsun ablacım.Sağol kuzum evet k.valide düştüde.
K.valide düştü kukrişim yürüyen merdevenden bende kalıyor şimdi.