Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Ne zor yaşlanmak 🙄
Aynen bizlere örnek aslında bunlar.
Allah sendne razi olsun. KVnede kisa zamanda toparlanmayi nasip etsin. İlaç falan veriyor musunuz ağrısı için?
Elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum bende.
Dr eklemler için ilaç verdi onu alıyor günde 2 kere,morluklar içinde jel buzlardan var onları kullanıyor.

Allah ölümün de hayırlısını versin,sırası gelen gidecek,ama kabullenmek çok zor olur 😔
Evet zor ama o kadar da ilginç ki,dün yasin okurken gözlerimden yaşalr geldi ağladım kendime gelemedim.
2 saat sonra oturdum yemek yedim böyle birşey hayat kabulleniyorsun biliyorsun ki yok artık onlar senin hayatın devam ediyor.

Evet zor ama o kadar da ilginç ki,dün yasin okurken gözlerimden yaşalr geldi ağladım kendime gelemedim.
2 saat sonra oturdum yemek yedim böyle birşey hayat kabulleniyorsun biliyorsun ki yok artık onlar senin hayatın devam ediyor.
Bir kaç yakın akrabamı kaybettim,artık yok olduklarını kabullenmek çok zor oldu. Ama anne-baba ,bunları kimseyle denk tutmak mümkün değil. Sonsuz sabir diliyorum sekerciğim,nefes aldıkça hayatımız devam edecek ,kalanların sırası gelene kadar

Mekanı cennet olsun anneciğinin. 🤲🏼 Dediğin gibi abla, hayat devam ediyor. Üzül ama çok da üzülme. 🥺

Mekanı cennet olsun anneciğinin. 🤲🏼 Dediğin gibi abla, hayat devam ediyor. Üzül ama çok da üzülme. 🥺
Çok sağol canım benim,aynen hayat devam ediyor yiyorsun içiyorsun gülüyorsun birde saüğlık sorunları vardı arkadaşar biliyor hep dedim çok fazla ümidim yok tu her an bekliyordum haberini böylede oldu.

X