- 18 Ekim 2020
- 4.940
- 12.794
Teşekkür ederim, sağolasınCanım çok geçmiş olsun Rabbim ferahlık versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, sağolasınCanım çok geçmiş olsun Rabbim ferahlık versin inşallah
Allah rahmet eylesin ablacım nurlar içinde yatsınDün rahmetli annemin 1.yılıydı yasin okudum dua ettim,dün kötüydüm yine ..
Amin çok sağol mavişim mekanları cennet olsun hepsinin ..Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
Kendine kızıyor şimdi gitmeyecem artık diyor.Keşke dikkat etse ama ici durmuyor herhalde
Sağol kuzum benim.Of çok geçmiş olsun ablacım ya
Allah gecinden versin henüz ikisi de hayatta ,aklıma ihtimali gelince bile kalbim sıkışıyorŞunu anladım anne daha zormuş.
Bu ilk değil,daha önce de düşmüştü el bileğini kırdı 2 ay önce filan düştü alnı gözü gitti yine
Çok sağol kuzum teşekkrlerAllah rahmet eylesin ablacım nurlar içinde yatsın
Ne zor yaşlanmakAmin çok sağol mavişim mekanları cennet olsun hepsinin ..
Kendine kızıyor şimdi gitmeyecem artık diyor.
Sağol kuzum benim.
Allah sendne razi olsun. KVnede kisa zamanda toparlanmayi nasip etsin. İlaç falan veriyor musunuz ağrısı için?Sağol canım,ağrıları var tabi göz kısmı altı mosmor maalesef vücuttada öyle.
Şimdi banyosunu yaptırdım yıkadım uzandı biraz.
Babamında sağlık sorunları vardı ameliyat olmuştu dr 5 sene filan dedi,6 sene daha yaşadı.Allah gecinden versin henüz ikisi de hayatta ,aklıma ihtimali gelince bile kalbim sıkışıyor
Allah ölümün de hayırlısını versin,sırası gelen gidecek,ama kabullenmek çok zor olurBabamında sağlık sorunları vardı ameliyat olmuştu dr 5 sene filan dedi,6 sene daha yaşadı.
80 yaşındaydı oda vefat ettiğinde,anneyi anlatmak daha zor inan.
Aynen bizlere örnek aslında bunlar.Ne zor yaşlanmak
Elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum bende.Allah sendne razi olsun. KVnede kisa zamanda toparlanmayi nasip etsin. İlaç falan veriyor musunuz ağrısı için?
Evet zor ama o kadar da ilginç ki,dün yasin okurken gözlerimden yaşalr geldi ağladım kendime gelemedim.Allah ölümün de hayırlısını versin,sırası gelen gidecek,ama kabullenmek çok zor olur
Evet ya,elden ayaktan düşmeden gitmek en büyük dileğim.Aynen bizlere örnek aslında bunlar.
Elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum bende.
Dr eklemler için ilaç verdi onu alıyor günde 2 kere,morluklar içinde jel buzlardan var onları kullanıyor.
Hepimiz için öyle aslında,rahmetli babam derdiki,2 gün yatak 3.gün toprak derdi.Evet ya,elden ayaktan düşmeden gitmek en büyük dileğim.
Bir kaç yakın akrabamı kaybettim,artık yok olduklarını kabullenmek çok zor oldu. Ama anne-baba ,bunları kimseyle denk tutmak mümkün değil. Sonsuz sabir diliyorum sekerciğim,nefes aldıkça hayatımız devam edecek ,kalanların sırası gelene kadarEvet zor ama o kadar da ilginç ki,dün yasin okurken gözlerimden yaşalr geldi ağladım kendime gelemedim.
2 saat sonra oturdum yemek yedim böyle birşey hayat kabulleniyorsun biliyorsun ki yok artık onlar senin hayatın devam ediyor.
Mekanı cennet olsun anneciğinin. Dediğin gibi abla, hayat devam ediyor. Üzül ama çok da üzülme.Evet zor ama o kadar da ilginç ki,dün yasin okurken gözlerimden yaşalr geldi ağladım kendime gelemedim.
2 saat sonra oturdum yemek yedim böyle birşey hayat kabulleniyorsun biliyorsun ki yok artık onlar senin hayatın devam ediyor.
Aynen öyle, ölümün de hayırlısıHepimiz için öyle aslında,rahmetli babam derdiki,2 gün yatak 3.gün toprak derdi.
Çok sağol canım benim,aynen hayat devam ediyor yiyorsun içiyorsun gülüyorsun birde saüğlık sorunları vardı arkadaşar biliyor hep dedim çok fazla ümidim yok tu her an bekliyordum haberini böylede oldu.Mekanı cennet olsun anneciğinin. Dediğin gibi abla, hayat devam ediyor. Üzül ama çok da üzülme.
Sıralı ölüm derler ya..Aynen öyle, ölümün de hayırlısı
Sıralı,yatağımızda,sevdiklerimiz etrafımızdaSıralı ölüm derler ya..
Kesinlikle.Sıralı,yatağımızda,sevdiklerimiz etrafımızda