- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Hakkinda hayirlisi olsun canim insAllah güzel haberler alirsinYalnız doktorun kapısında bi kadın vardı. Doktorun bana verdiği vitaminin reçete kağıdını gördü. “Ben özelde doktora gittim, tüp bebek dediler yumurtalarım az diye ama bu doktora geldim, bana da aynı vitamini verdi. Vitaminin bitmesine 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim” dedi.
Ohh keyif yap miss gibiBende iyiyim çok şükür son mesai günü nasıl iyi olmam evde dinlenic2m
Yeriz birbirimizi sıkıntı yokHiiii sonra bizi istiriyor
Çok istiyorsan gel sen istir ama sonucuna karışmam
Hayırlısı olsun canım umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırızYalnız doktorun kapısında bi kadın vardı. Doktorun bana verdiği vitaminin reçete kağıdını gördü. “Ben özelde doktora gittim, tüp bebek dediler yumurtalarım az diye ama bu doktora geldim, bana da aynı vitamini verdi. Vitaminin bitmesine 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim” dedi.
Ohh keyif yap miss gibi
Darısı sana inşallahhhh.Yalnız doktorun kapısında bi kadın vardı. Doktorun bana verdiği vitaminin reçete kağıdını gördü. “Ben özelde doktora gittim, tüp bebek dediler yumurtalarım az diye ama bu doktora geldim, bana da aynı vitamini verdi. Vitaminin bitmesine 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim” dedi.
Katiyen aranıza girmem, zaten başa cikamazsa kedi gibi miyavlarip sürünmeye başlarYeriz birbirimizi sıkıntı yok
TünaydınnnnTünaydın kızlar
Hakkinda hayırlısı olsun canım ayşom, rabbim tez zamanda yüzünü güldürsünHormon tahlili aldı. sonuçlardan bazıları haftaya çıkacakmış. zaten sonra bayram tatili geliyor. Ultrasonla bakıp hiçbir problemin olmadığını söyledi. Klomen ve duphaston verdi. başka bir ilaç vereceğini söylemişti ama sonradan klomene karar kıldı. Bir de folmega plus diye bir vitamin verdi
Güzel gunlerrrrHayırlı Günler
Yasağın son günü belki alışverişe gitmişlerdirKimse yok Nevoşiyi günler diliyorum ❤
Olabilir nevoşYasağın son günü belki alışverişe gitmişlerdir
Perisko gelmişHayırlı günler ablacım
Ama sen taze fasulyesinFasulyeye nasıl odaklandiysam rüyamda kuru fasulye yemeği gördüm
Geçmiş olsunHormon tahlili aldı. sonuçlardan bazıları haftaya çıkacakmış. zaten sonra bayram tatili geliyor. Ultrasonla bakıp hiçbir problemin olmadığını söyledi. Klomen ve duphaston verdi. başka bir ilaç vereceğini söylemişti ama sonradan klomene karar kıldı. Bir de folmega plus diye bir vitamin verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?