Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Çok kötü olmuş yaa, ben de karaca kullanıyorum, baton kek kalıbım, kelepçeli kalıbım, tavalarım karaca ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, hatta arkadaşlara falan da öneriyorum, tavaları hiç bozulmuyor, çok kaliteli diye, çok şaşırdım bu resmi görünce

Hormon tahlili aldı. sonuçlardan bazıları haftaya çıkacakmış. zaten sonra bayram tatili geliyor. Ultrasonla bakıp hiçbir problemin olmadığını söyledi. Klomen ve duphaston verdi. başka bir ilaç vereceğini söylemişti ama sonradan klomene karar kıldı. Bir de folmega plus diye bir vitamin verdi

Daha önce klomen kullanmadimiydin zaten? Günde kaç tane verdi?

Daha önce klomen kullanmadimiydin zaten? Günde kaç tane verdi?
Kullandıııııımmm Hem de 5 kez. Bu 6. Olacak. Femara da kullandım geçen ay. 5. Gün başlayıp günde 2 tane içiCem 5 gün. Sonra da 14. Gün duphastona başlayıp 10 gün sabah akşam yarım içicem.

Yalnız doktorun kapısında bi kadın vardı. Doktorun bana verdiği vitaminin reçete kağıdını gördü. “Ben özelde doktora gittim, tüp bebek dediler yumurtalarım az diye ama bu doktora geldim, bana da aynı vitamini verdi. Vitaminin bitmesine 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim” dedi.

Hayırlısı olsun canım, sen de faydasını görürürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…