Bir de makinayı değiştirip deneseydiniz kızAklima sadece makineden kaynaklı olabilir diye geldi,ama uyarı yoksa demek ki makinede yıkanabilir,her koşulda malın kalitesi düşük
Bende iyiyim çok şükür son mesai günü nasıl iyi olmam evde dinlenic2mŞükür canımcim iyiyim sen nasılsın
Akşam 11 de biri. Tiroit de aç karnına. En az yarım saat birşey yememek gerekiyor ilacı alınca.Ben sahurda kullanıyorum canım çok şükür girmiyorsun buraya gelsen hatırlatıyorum
Evde delirmeceleri sen de yaşayacaksın yaniBende iyiyim çok şükür son mesai günü nasıl iyi olmam evde dinlenic2m
GünaydınGünaydın canım. Profil değişince yeni üye sandım
Çok kötü olmuş yaa, ben de karaca kullanıyorum, baton kek kalıbım, kelepçeli kalıbım, tavalarım karaca ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, hatta arkadaşlara falan da öneriyorum, tavaları hiç bozulmuyor, çok kaliteli diye, çok şaşırdım bu resmi görünceYa baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da KaracaEki Görüntüle 2836962
Günaydın bu arada herkese
GünaydınGünaydın canlar hayırlı sabahlarınız olsun ❤
Günaydın canımGünaydın bu arada herkese
Napan fülüzümGünaydın
Iyiyidir canim sen nasilsinNapan fülüzüm
Günaydın bu arada herkese
Size de günaydın kizlarrrGünaydın canlar hayırlı sabahlarınız olsun ❤
Ne dediiiDoktordan geliyorum kızlar. bilin bakalım ne verdi
Hormon tahlili aldı. sonuçlardan bazıları haftaya çıkacakmış. zaten sonra bayram tatili geliyor. Ultrasonla bakıp hiçbir problemin olmadığını söyledi. Klomen ve duphaston verdi. başka bir ilaç vereceğini söylemişti ama sonradan klomene karar kıldı. Bir de folmega plus diye bir vitamin verdiNe dediii
Daha önce klomen kullanmadimiydin zaten? Günde kaç tane verdi?Hormon tahlili aldı. sonuçlardan bazıları haftaya çıkacakmış. zaten sonra bayram tatili geliyor. Ultrasonla bakıp hiçbir problemin olmadığını söyledi. Klomen ve duphaston verdi. başka bir ilaç vereceğini söylemişti ama sonradan klomene karar kıldı. Bir de folmega plus diye bir vitamin verdi
KullandıııııımmmDaha önce klomen kullanmadimiydin zaten? Günde kaç tane verdi?
Hayırlısı olsun canım, sen de faydasını görürürsün inşYalnız doktorun kapısında bi kadın vardı. Doktorun bana verdiği vitaminin reçete kağıdını gördü. “Ben özelde doktora gittim, tüp bebek dediler yumurtalarım az diye ama bu doktora geldim, bana da aynı vitamini verdi. Vitaminin bitmesine 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim” dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?