- 24 Mart 2020
- 10.002
- 35.928
- 598
- 32
Ya eşim Malatyalı benimde gidiyoruz sürekli o yüzden severim Malatya yıTanımaya çalışıyorum:)
Hoş geldin canım
Bende 2 ay sonra 40 olacağım:)Bak 39 demiyorum 40 olmaya çok hevesliyim
Malatya'dayım:)
Yok alınmaz benim elticim
Ben genel konuştum:)
Ben yaşlı mı dedimSen en büyüksün dedin ben @Jenna16 benden büyük dedim:)
Bak şimdi yanlış anlaşılma olmasın, asla istememYok canım, kimseyi gözmezden gel yapmadım şimdiye kadar.
O zaman sana sinirlenmemiştim ben, üzerime atılan başkasının lafına kızmıştım. Fotoğraf silme olayına gelince, aslında kızılacak bir şey de yapmadım. Denemeyi tamamladım, ki o kişiye de kiblersek gidersin demiştim, umursamamıştı
Ne olduysa, banlandıktan sonra her topikte benim için atıp tuttu ve alakasız sözler sarfetti
Ne kötü kalpli olduğum kaldı, ne de çirkef
Ben göründüğüm gibi biriyim, lafımı direkt söylerim.
O zamanlarda beni tanımadığın için, beni anlamanızı da beklemedim
Ve sonrasında da çok kişi bana özelden, benim hakkımda konuştuklarını anlattı o kişinin
Bende seni seviyorumSanki küçük kızkardeşimi kaybetmiş de, bulmuş gibiyim
Çevir kazı nevoooooYok alınmaz benim elticim
Ben genel konuştum:)
Ben yaşlı mı dedimSen en büyüksün dedin ben @Jenna16 benden büyük dedim:)
Bence kimse seni salak zannetmedi :)Bak şimdi yanlış anlaşılma olmasın, asla istememben eski konuyu açıp hm arkadaşıma da laf atmak istemem. Onu da seviyorum. Ben ikinizin de bana karşı kötülüğünü görmedim. Detayları bilmem.
ben ilk yazdığım “salak sandı bunlar beni” için benle konuşmadın diye çok üzülmüştümneyse, kaldığımız yerden devamke
Bugün biraz iyi ananesi geldi dag bayir gezdirdik ama kolundan tutunca acıyo diyo ama düne bakıs iyi canim sagolE Elif_Eylul Eylül iyi mi bir sıkıntı mı var?
Ben onu zaten dalgasına yazmıştım ama o Zamanlar siz de beni tanımadığınız için şaka yazdığımı anlamamıştınızBence kimse seni salak zannetmedi :)
O zaman hemşeri sayılırızYa eşim Malatyalı benimde gidiyoruz sürekli o yüzden severim Malatya yı
Bi de sen vur patlat
Bu sıra keyfim yok sana patlamasın
Kıyamam bununla geçmiş olsun inşallahBugün biraz iyi ananesi geldi dag bayir gezdirdik ama kolundan tutunca acıyo diyo ama düne bakıs iyi canim sagol
Biz seni pek kaileye almıyoruzBen onu zaten dalgasına yazmıştım ama o Zamanlar siz de beni tanımadığınız için şaka yazdığımı anlamamıştınız
Hangimiz değiliz ki...Baya deşifre oldum ya ilim de Ankara
Canim şu 2gundur yetemiyorum kendime bile annem eylulu gormeye geldi buaksam burda anca oturdum simdi cay döktümSen bizi unuttun mu
Benim sıkıntım seninkini aşarBi de sen vur patlat
Aşkoo seni bulamamışım çok üzgünümmmmmben zaten @gıl-galad banlı olduğu için kazanamadım bu seferbilmeden bana oy veriyordu ama uğurlu geliyordu aynı Ballikabak gibi her yarışmada beni buluyordu bilmeden
Ben de kendimi pek almıyorum zaten, boşverBiz seni pek kaileye almıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?