- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Bende iyiyim canimİyiyim fülüzüm çok şükür sen nasılsın?
Amannn ben balığım mesela haksızlığa gelemem pat pat sòylerim ama aglarim bir kenarda küser giderimTabi ya insaniz sonuçta haklısın. Dürüst inançlı ahlaklı olsun da burçlar işin esprisi tabi
Canımcım srn nasılsın herşey yolundamı iyisiniz inşallahTabi ya insaniz sonuçta haklısın. Dürüst inançlı ahlaklı olsun da burçlar işin esprisi tabi
Çok sağol kuzum yaşlandık artık vurmaya başladı bir yerlerden deÇok geçmiş olsun ablacım ihmal etme her zaman iyi ol inşallah❤ bende iyiyim çok şükür
Çok sağol canım benimGeçmiş olsunn
Burçlarda biraz kişiliği anlatıyor herhalde,çok anlamam gerçide birazda yükselenlede alakalı herhalde.Tabi ya insaniz sonuçta haklısın. Dürüst inançlı ahlaklı olsun da burçlar işin esprisi tabi
Niye ağlıyon yahu ben savunmaya geçiyom hemenAmannn ben balığım mesela haksızlığa gelemem pat pat sòylerim ama aglarim bir kenarda küser giderim
Abla savunurum kendimi yüzlesir yuzlestiririm egerki birsey varsa ama kırılınca oturup aglarimNiye ağlıyon yahu ben savunmaya geçiyom hemen
Bende barut gibi patlarım saydırırım hemenAbla savunurum kendimi yüzlesir yuzlestiririm egerki birsey varsa ama kırılınca oturup aglarim
Ben dee çok küsenç bi insanımdırAmannn ben balığım mesela haksızlığa gelemem pat pat sòylerim ama aglarim bir kenarda küser giderim
Evvakuşumm iyiyim çok şükür bugün tetenoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim işte onun zamanı gelmiş, onun dışında bir şey yok şimdilik. Sen nasılsınnCanımcım srn nasılsın herşey yolundamı iyisiniz inşallah
GünaydınlarGunaydinnnnn
Nasılsın ??Günaydınlar
Günaydın hemşomGünaydın kızlar
Bu kapatmada onu deneyeceklermisEn başta yapsalardı kronik hastalarıda aşılar olsaydı iyi olacaktı.
Bir an önce herkesin aşılanması lazım.
Neettin bakiyimGünaydın hemşom
3 saat uyudum,beynim gidik ama iyiyimNeettin bakiyim
Nedenkiii okadar3 saat uyudum,beynim gidik ama iyiyimSen nasılsın?
Hadi geçmiş olsun odaBen dee çok küsenç bi insanımdırduygusal oluşumuzdan olabilir hani o an kontrol edemiyoruz savunurken
Evvakuşumm iyiyim çok şükür bugün tetenoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim işte onun zamanı gelmiş, onun dışında bir şey yok şimdilik. Sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?