• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Tabi ya insaniz sonuçta haklısın. Dürüst inançlı ahlaklı olsun da burçlar işin esprisi tabi🤗🤗
Amannn ben balığım mesela haksızlığa gelemem pat pat sòylerim ama aglarim bir kenarda küser giderim

Çok geçmiş olsun ablacım ihmal etme her zaman iyi ol inşallah 🙏❤ bende iyiyim çok şükür :KK200:
Çok sağol kuzum yaşlandık artık vurmaya başladı bir yerlerden de :KK60:
Çok sağol canım benim :KK60:
Tabi ya insaniz sonuçta haklısın. Dürüst inançlı ahlaklı olsun da burçlar işin esprisi tabi🤗🤗
Burçlarda biraz kişiliği anlatıyor herhalde,çok anlamam gerçide birazda yükselenlede alakalı herhalde.

Amannn ben balığım mesela haksızlığa gelemem pat pat sòylerim ama aglarim bir kenarda küser giderim
Ben dee çok küsenç bi insanımdır🤪😂😂 duygusal oluşumuzdan olabilir hani o an kontrol edemiyoruz savunurken
Canımcım srn nasılsın herşey yolundamı iyisiniz inşallah :KK74::KK200:
Evvakuşumm iyiyim çok şükür bugün tetenoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim işte onun zamanı gelmiş, onun dışında bir şey yok şimdilik. Sen nasılsınn 🥰🤗🤗

Ben dee çok küsenç bi insanımdır🤪😂😂 duygusal oluşumuzdan olabilir hani o an kontrol edemiyoruz savunurken

Evvakuşumm iyiyim çok şükür bugün tetenoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim işte onun zamanı gelmiş, onun dışında bir şey yok şimdilik. Sen nasılsınn 🥰🤗🤗
Hadi geçmiş olsun oda 🤩 bende iyiyim çok şükür her zamanki gibi :KK74: :KK200:

Back
X