Sahur programlarında kim, ne kadar kazanacak?

Kizlar cevap verecegiz diye hic yorulmayin, mütamadiyen benim yazilarimi alintilayip " dam üstünde saksagan, vur beline kazmayi" tarzi seyler yaziliyor ama umursayip cevap bile vermiyorum sizde öyle yapin bence:)

http://www.gazete5.com/haber/esra-erolun-maasi-dudak-ucuklatti-349683

esra erol aylık 500 bin lira alıyormuş sadece eğlencelik, hatta sadece eğlencelikte diyemiyorum, olumsuz etkilediği çocuklar gençlerde çoktur bence
Din adamların ağzından çıkan her söz millet için çok önemli, yap dedğini yapacak yapma dediğini yapmayacak binlerce insan var, doğru bilgilendirme yapsında, insanları düşmalığa şiddette yönlendirmesinde varsın kazansın, ister yardım yapsın ister son kuruşuna kadar kendine harcasın.
Din adına yapılan saçma sapan yönlendirmeleri, manipulasyonları gördükçe, insanların koyu bir şekilde takip ettiği beğensekte beğenmesekte muadillerine göre daha yumuşak daha ılımlı din adamlarına ihtiyacı var diyorum. Ben kendi adıma değilde daha genel bakıyorum olaya
bu da benim düşüncem....
valla başlık biraz zenginin malı züğürdün çene olayına mı döndü ne, sözüm meclisten dışarı

Son düzenleme:
Dizi oyunculari bilmem kac sayfa günlerce senaryo ezberliyorlarmis, cok acidim,yazik
Peki o zaman Nihat Hoca sirf "1 saatcik" program yapiyor diye senelerce okudugu yuttugu kitaplari, ilimi, bilimi hice sayalim.
Gercekten sasiriyorum bazi yorumlara.
Ayrica son zamanlarda herkesin dilinde Nihat Hatipoglu´nun "villasi".
Hatipoglu apartman dairesinde oturuyormus. Onu twitterda takip edenler bilir; son zamanlarda kendisini bu "villa" muhabbeti üzerinden karalamaya, itibarini zedelemeye calisanlara da hukuki islem baslatmistir.
Yani kulaktan dolma seylerle kimsenin vebaline girmemenizi öneririm.

Aldigi para da helali hos olsun insallah.

Ne var bunda?kiytirik sanatcilar bile bir yilbasi yada bayram konsernde daha fazla aliyorlar.aldklari para helal olsun.en azindan faydali seyler ogretyorlar.dinimizi hakettgi gibi gosterip guzel ahlaka yonlendryorlarsa bin defa helal olsn..

Bir kedim bile yok misali,hoca olmak varmış şimdi
Vatandaşı doğru dürüst bilgilendirsinler yeter,gerçi alacakları parada dudak uçurtuyor yani

Doğru bilgilendirmeleri için önce kendilerinin doğru bilgili olmaları lazım. 3 harfli 5 harfli diye insanlarımızı uyututyorlar

Ne var bunda?kiytirik sanatcilar bile bir yilbasi yada bayram konsernde daha fazla aliyorlar.aldklari para helal olsun.en azindan faydali seyler ogretyorlar.dinimizi hakettgi gibi gosterip guzel ahlaka yonlendryorlarsa bin defa helal olsn..

Burnuma din ticareti kokuları geliyor. Gerçi anlattıklarını ben ilkokula giderken biliyordum 3 harfli 5 harfli uydurmaları da filme gizem katıyor

Burnuma din ticareti kokuları geliyor. Gerçi anlattıklarını ben ilkokula giderken biliyordum 3 harfli 5 harfli uydurmaları da filme gizem katıyor

Belli ki hic dinlemimissin hocalari.dogru ya ne gerek var ilkokula giderken bilirdin herseyi.sahi o kadar biliyorsan ciksana sen de.gerci bir 3 harfli 5 harfli diye takmissin baska bildgin yok.

Doğru bilgilendirmeleri için önce kendilerinin doğru bilgili olmaları lazım. 3 harfli 5 harfli diye insanlarımızı uyututyorlar

Her kafadan farklı sesler çıkıyor,yokmu bunun orta bir yolu acaba..
Uyumasınlar onlarda,kaç kere denk geldi kadar saçma sapan sorular soranlar vardıki,inanamadım resmen..

Her kafadan farklı sesler çıkıyor,yokmu bunun orta bir yolu acaba..
Uyumasınlar onlarda,kaç kere denk geldi kadar saçma sapan sorular soranlar vardıki,inanamadım resmen..

zaten bu programlarını kalitesini düşüren sorular, dalga mı geçiyolar yoksa ciddiler mi belli değil, neden soruları seçerek almıyorlar ki, reyting adına işlerine mi geliyor acaba

zaten bu programlarını kalitesini düşüren sorular, dalga mı geçiyolar yoksa ciddiler mi belli değil, neden soruları seçerek almıyorlar ki, reyting adına işlerine mi geliyor acaba

Benim seyrettiğim açık havada yapılan sohbetlerdi,adam aklına gelen saçma sapan şeyleri soruyor tabi..

dinden para kazanmak bana komik geliyor. sadece bunun gibiler degil imamların bile dinden para kazanmaları komik.

5.sayfaya kadar okudum daha fazla okuyamadım.
İlk başta helal hoş olsun aldığı para. Siz ilim kitaplarıyla, dizi oyuncularının bir sayfaya bakıp ezberlediği anneyle yatma, yengeyle bozma dayıyla çıkma işleriyle karşılaştıramazsınız.
Villada otursun ne olacak. Hakkı yok mu? Gayette var. İster hayır yapsın ister yapmasın sizene? Bizene?
O dizi oyuncuları dediğiniz şahıslardan dolayı ahlakı bozulan kişiler de Nihat beyi izliyorlar, sorular soruyorlar, ahlaklarını düzeltmeye çalışıyorlar. Ya millet 1 dakika bile sürmeyen reklam filmelerinden milyonlar kazanıyor.. İlim bu hanımlar, ilimmm ilim.. İlim kolay mı?
Yok din anlatan para almasın. Ok. Nihat bey para almasın ama kanal ohhh keyfine keyif desin, kırsın paraları. Alsın efendim. Adamın işi bu. Yıllarca okumuş. Emek vermiş, biir yerlere gelmiş.
Lütfen asgari ücreti karıştırmayın.tabi ki gönül ister ki herkes iyi şartlarda çok maaşlar alsın ama maalesef olmuyor. Akıl işiyle vücud işi bir olmuyor.
Birileriyle yatıp kalkıp ensesti savunan şahısların 1 lira bile alması benim ağrıma giderken siz kalkmışsınız yok karda kışta bilmem nede diyorsunuz ya gülüyorum...

600 bin az bile.. Atv'nin kazandığı parayı düşünürsek 100 de 1 bile değil... Adam iftarını eşiyle çocuğuyla açmıyor, adam sahurunu eşiyle çocuğuyla yapmıyor, iftara bir yere gidemiyor. Bu nasıl bi şey siz bilir misiniz? Ben bilirim, ilk iftarım olacak fakat benim eşim de iftarını benimle açmayacak, iftar için bir yerlere gidemeyeceğiz. İyi kazanmış kazanmamış umrumda değil ama isterdim ki kocamla iftarımızı beraber açalım.. O yüzden adam az bile alıyor..

600 bini alinca istedigi yerde iftar yapar
Sahuru japonyada yapip iftari pariste bile acar

Biz her Ramazan ayı Çay tv Necati Hoca izliyoruz Kaç kuruş alıyor bunların yanında acaba

Aynen bütün sülale Necati hocayı izliyoruz, geçen sene programda para almadıgını, Allah rızası için aptığını söylemişti.
Ben bunu duymadan önce de bayılarak izliyordum bildiğin dedem ya :)

dizi oyuncularını neden örnek verdiniz hiç anlamadım. ikisi aynı şey mi? dizi oyuncuları falan bu işi para ve şöhret için yapıyorlar. bunların amacı zaten para ve sattıkları şey kendi yetenekleri, özel hayatları... vs.

bu ve bu gibi adamlar da aynı şekilde para ve şöhret için dini ticari malzeme olarak kullanıyor. bu dinin kendisiyle çelişik bir durum. dinin amacı nedir ve hangi durumlarda araç kullanılır? ''din'' üzerinden para kazanılabilecek bir araç mıdır? para ve şöhret için dini kullanan adamın din üzerinden kazandıgı parayı ''helal olsun'' diye aklamak enteresan geliyor bana bu yüzden.

peki anlattıgı şeyler nedir? bir iki kitap okuyarak, hatta çogu okumadan edinebileceginiz, eskilerin sürekli anlattıgı şeyler. ilim dediginiz bu...

Kimimiz adamlar dini anlatıyor para kazansın helal olsun diyor kimimiz alınan paraları çok buluyor, herkesin kendi düşüncesi.

Bu programlar için demiyorum ama şahsen maalesef özellikle Ramazan ayında türeyen bazı dini programlar var ki evlerden ırak, kanallarını hatırlamıyorum ama birtanesi Allah'la interaktif bağlantı kurduğunu söylüyor, şaka değil gerçek, telefonla gelen sorular üzerine adam bir anda transa geçiyor ve tamam evladım şimdi Allah'la istişare ettim senin günahın silinmiş diyor, bir başka adına hoca dedirten ve bir kanalda program yapan şahıs, telefon bağlantısı yapan bir seyircinin hocam fıtığım var belim çok ağrıyor sözü üzerine dur bir dakika şimdi okuyacağım diyor, içinden birşeyler okuyup besmeleyi bile tuhafça çekiyor, salavat desen tövbe tövbe yarım yamalak, telefondaki kişiye geçti mi ağrın diye soruyor, telefondaki seyircide hocam vallahi geçti, demin ağrıdan duramıyordum şimdi hiçbirşeyim kalmadı diyor ağlayarak.

Çok özür dilerim ama yani bu kadarı da fazla, böyle insanlarda o programlardan para kazanıyor, insanların dini duygularıyla oynuyorlar, hadi işini doğru yapan, doğru din bilgisi verenler neyse de, bu tür insanlara program yaptırılmasına, devletin buna dur dememesine ve bu insanların bu programlardan para kazanmasına aklım sırrım ermiyor.

Ramazan'da açın belli başlı kanalların dışındaki dini programlara bir göz atın, gözlerinizi yuvalarından çıkaracak şeyler göreceksiniz.
Mevzu evlilik vs programları da değil, çoğumuzun inandığı İslam dini, bence herkesi hoca diye kanallara çıkarıp konuşturmamaları lazım, herkes aynı bilinçte değil, gelen telefonları duysanız aklınız şaşar ve yabana atılmayacak kadar çok telefon trafikleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…