Bir kedim bile yok misali,hoca olmak varmış şimdi
Vatandaşı doğru dürüst bilgilendirsinler yeter,gerçi alacakları parada dudak uçurtuyor yani
Ne var bunda?kiytirik sanatcilar bile bir yilbasi yada bayram konsernde daha fazla aliyorlar.aldklari para helal olsun.en azindan faydali seyler ogretyorlar.dinimizi hakettgi gibi gosterip guzel ahlaka yonlendryorlarsa bin defa helal olsn..
Kizlar cevap verecegiz diye hic yorulmayin, mütamadiyen benim yazilarimi alintilayip " dam üstünde saksagan, vur beline kazmayi" tarzi seyler yaziliyor ama umursayip cevap bile vermiyorum sizde öyle yapin bence:)
Burnuma din ticareti kokuları geliyor. Gerçi anlattıklarını ben ilkokula giderken biliyordum 3 harfli 5 harfli uydurmaları da filme gizem katıyor
Doğru bilgilendirmeleri için önce kendilerinin doğru bilgili olmaları lazım. 3 harfli 5 harfli diye insanlarımızı uyututyorlar
Her kafadan farklı sesler çıkıyor,yokmu bunun orta bir yolu acaba..
Uyumasınlar onlarda,kaç kere denk geldi kadar saçma sapan sorular soranlar vardıki,inanamadım resmen..
zaten bu programlarını kalitesini düşüren sorular, dalga mı geçiyolar yoksa ciddiler mi belli değil, neden soruları seçerek almıyorlar ki, reyting adına işlerine mi geliyor acaba
5.sayfaya kadar okudum daha fazla okuyamadım.
İlk başta helal hoş olsun aldığı para. Siz ilim kitaplarıyla, dizi oyuncularının bir sayfaya bakıp ezberlediği anneyle yatma, yengeyle bozma dayıyla çıkma işleriyle karşılaştıramazsınız.
Villada otursun ne olacak. Hakkı yok mu? Gayette var. İster hayır yapsın ister yapmasın sizene? Bizene?
O dizi oyuncuları dediğiniz şahıslardan dolayı ahlakı bozulan kişiler de Nihat beyi izliyorlar, sorular soruyorlar, ahlaklarını düzeltmeye çalışıyorlar. Ya millet 1 dakika bile sürmeyen reklam filmelerinden milyonlar kazanıyor.. İlim bu hanımlar, ilimmm ilim.. İlim kolay mı?
Yok din anlatan para almasın. Ok. Nihat bey para almasın ama kanal ohhh keyfine keyif desin, kırsın paraları. Alsın efendim. Adamın işi bu. Yıllarca okumuş. Emek vermiş, biir yerlere gelmiş.
Lütfen asgari ücreti karıştırmayın.tabi ki gönül ister ki herkes iyi şartlarda çok maaşlar alsın ama maalesef olmuyor. Akıl işiyle vücud işi bir olmuyor.
Birileriyle yatıp kalkıp ensesti savunan şahısların 1 lira bile alması benim ağrıma giderken siz kalkmışsınız yok karda kışta bilmem nede diyorsunuz ya gülüyorum...
600 bin az bile.. Atv'nin kazandığı parayı düşünürsek 100 de 1 bile değil... Adam iftarını eşiyle çocuğuyla açmıyor, adam sahurunu eşiyle çocuğuyla yapmıyor, iftara bir yere gidemiyor. Bu nasıl bi şey siz bilir misiniz? Ben bilirim, ilk iftarım olacak fakat benim eşim de iftarını benimle açmayacak, iftar için bir yerlere gidemeyeceğiz. İyi kazanmış kazanmamış umrumda değil ama isterdim ki kocamla iftarımızı beraber açalım.. O yüzden adam az bile alıyor..
Biz her Ramazan ayı Çay tv Necati Hoca izliyoruzKaç kuruş alıyor bunların yanında acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?